Mai intai a fost hatch-ul, apoi break-ul. Acum urmeaza sedanul. Cand se lanseaza noul Megane in patru usi

Mai intai a fost hatch-ul, apoi break-ul. Acum urmeaza sedanul. Cand se lanseaza noul Megane in patru usi
  • Noul Renault Megane Sedan a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul franez nu lasa pentru moment la vedere niciun fel de element stilistic
  • Vanzarile vor lua startul cel mai probabil la inceputul anului viiitor
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a sedanului Renault Megane a fost surprinsa pentru prima oara in teste. Conform informatiilor actuale, noul model va ajunge in showroom-urile companiei auto franceze la inceputul anului viitor.

Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 15 si 27 septembrie 2015, cea de-a patra generatie a modelului Renault Megane se lauda in prezent cu doua versiuni de caroserie.

O a treia varianta va fi disponibila chiar in urmatoarea perioada de timp, producatorul francez fiind surprins recent testand pe strazile Europei optiunea sedan a popularei sale masini de clasa compacta.

Cum va arata noul Renault Megane in patru usi ramane inca un mister la acest moment, prototipul fotografiat apeland la un camuflaj omniprezent pentru a ascunde majoritatea detaliilor exterioare de privirile curiosilor.

Renault Megane Sedan - Poze Spion

Daca aruncam insa o privire asupra versiunilor hatchback si break, ei bine... nu este deloc greu sa ne imaginam ca varianta sedan a compactei franceze va avea parte de un design extrem de atragator.

In ceea ce priveste departamentul interior, si noul Renault Megane in patru usi ar trebui sa iasa in evidenta tot prin display-ul tactil de 8.7 inch, instalat pe verticala, ce insoteste ultima generatie a sistemului de infotainment R-Link.

Aceleasi versiuni hatchback, respectiv break vor ajuta varianta sedan a compactei franceze si cu gama de motorizari, clientii avand astfel posibilitatea de a opta pentru unitati turbo cu pana la 205 CP.

Valorile maxime vor fi impinse catre puntea fata si de-aceasta data fie de catre o cutie manuala, fie de una automata cu dublu ambreiaj, in functie de propulsorul ales. Echiparea de top GT va avea parte inclusiv de un sistem de directie integrala.

Noul Renault Megane in patru usi va ajunge in showroom-urile companiei franceze de pe Batranul Continent la inceputul anului viitor, conform informatiilor neoficiale disponibile la acest moment.

Renault Megane Sedan - Poze Spion

Renault Megane Sedan - Poze Spion

Renault Megane Sedan - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Megane Sedan - Poze Spion
mai multe