Masina care a renuntat la butoane si vitezometru pentru un ecran de 15 inch. A fost surprinsa din nou in teste

Masina care a renuntat la butoane si vitezometru pentru un ecran de 15 inch. A fost surprinsa din nou in teste
  • Noua Tesla Model 3 a fost surprinsa de curand in teste
  • Prototipul fotografiat prezinta un interior cel putin inedit
  • Versiunea de serie va intra in productie in luna iulie
Distribuie pe Facebook

Cel mai ieftin autoturism din istoria companiei Tesla promite sa duca minimalismul la un nou nivel. Surprins de curand in teste pe strazile Californiei, viitorul Model 3 adopta la interior... doar un ecran tactil de 15 inch.

Un nou prototip al viitoarei Tesla Model 3 a fost surprins de curand in teste, autoturismul in cauza oferindu-ne probabil cea mai buna panorama asupra interiorului.

Interior care, atat la prima, cat si la a doua vedere, pare sa fi renuntat la absolut toate instrumentele de bord si chiar comenzile fizice ce insotesc de obicei o masina normala.

Astfel, in cazul prototipului Tesla Model 3 fotografiat de curand pe strazile Californiei putem discuta, fara exagerare, despre ducerea minimalismului la un nou nivel.

Pe scurt, singurul element care face legatura intre sofer si functiile autoturismului il reprezinta un ecran tactil cu diagonala de 15 inch, pozitionat la nivelul consolei centrale.

Din meniu par sa lipseasca pana si gurile de ventilatie ale sistemului de climatizare, mai multe zvonuri sustinand ideea lansarii aerului in cabina prin intermediul bordului.

Revenind asupra certitudinilor, reamintim ca noua Tesla Model 3 va avea o lungime de 4.694 mm, respectiv cu sase centimetri mai mare comparativ cu cea a unui BMW F30.

Sub 'capota' vom regasi, in schimb, un pachet de baterii capabil atat sa aduca primii 96 km/h in 5.6 secunde, cat si sa asigure o autonomie totala de peste 345 kilometri.

La final, cel mai ieftin autoturism din istoria companiei americane mai anunta si interior pentru cinci persoane, plus doua portbagaje care impreuna pot inghiti 396 litri de bagaje.

Conform ultimelor informatii oficiale, noul Model 3 va intra in productia de serie incepand cu luna iulie, iar primele exemplare vor ajunge pe mainile angajatilor Tesla.

Tesla Model 3 - Noi poze spion

Tesla Model 3 - Noi poze spion

Tesla Model 3 - Noi poze spion

Tesla Model 3 - Noi poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Tesla Model 3 - Noi poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2017