Masina care concureaza cu Seria 3 a primit un facelift major. Primele imagini reale au ajuns mai devreme pe internet

Masina care concureaza cu Seria 3 a primit un facelift major. Primele imagini reale au ajuns mai devreme pe internet
  • Masina care concureaza cu Seria 3 a primit un facelift major
  • Primele imagini reale au ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Data la care versiunea mult imbunatatita a celebrului Genesis G70 va debuta in mod oficial ramane momentan un mister. Noutatile de ordin estetic, in schimb, nu mai reprezinta niciun secret.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, cu ocazia unui eveniment special organizat in toamna lui 2017, prima generatie a masinii cunoscute lumii intregi sub numele de Genesis G70 se pregateste sa bifeze un facelift major. Doua fotografii de la exteriorul versiunii mult imbunatatite a berlinei care concureaza impotriva unor produse precum Seria 3 au ajuns mai devreme pe internet, chiar in cursul diminetii zilei de astazi, punand intr-un final capat tuturor zvonurilor si speculatiilor.

Asa cum era de asteptat, specialistii departamentului de design au folosit ca sursa principala de inspiratie noile GV80 si G80, de unde si blocurile optice duble de la nivelul partii frontale, insotite de stopuri cu aspect similar in partea din spate a caroseriei cu patru portiere. Schimbarile interioare raman, cel putin momentan, doar una dintre marile necunoscute ale cazului de fata.

O alta caracteristica a viitorului Genesis G70 Facelift despre care nu se stie nimic in prezent se afla in stransa legatura cu specificatiile unitatilor ce compun gama de motorizari. Numeroase voci sustin insa ca versiunea imbunatatita a masinii proiectat pentru a lupta cu Seria 3 va renunta la actualul benzinar turbo de doi litri si pana la 255 de cai putere pentru un motor cu o capacitate cilindrica superioara. de 2.5 litri, dezvoltat special pentru a dezlantui la apasarea pedalei de acceleratie undeva in jurul a 290 CP si 420 Nm.

Genesis G70 - Poze Spion

Genesis G70 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe