Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina TA. Are motor de 380 de cai, plafon de coupe si interior de mare lux

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina TA. Are motor de 380 de cai, plafon de coupe si interior de mare lux
  • Hyundai prezinta versiunea imbunatatita a luxosului Genesis G80
  • Noul model ofera pana la 380 de cai putere
  • Pachetul disponibil cuprinde inclusiv trei display-uri color
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge la vanzare chiar astazi, se arata in comunicatul oficial de presa.

Anticipata de mai multe fotografii publicate chiar la inceputul acestei luni, unele de la exterior, altele din interior, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Genesis G80 ni se arata, intr-un final, in toata splendoarea sa. Si are ce ne arata: blocurile optice duble, grila frontala supradimensionata, dar si plafonul alungit in partea din spate a caroseriei, ajuta rivalul modelului BMW Seria 5 sa iasa in evidenta.

Seria vestilor bune continua cu... cabina imprumutata de la primul SUV din istoria diviziei de lux a companiei Hyundai, proaspat lansatul GV80, lucru ce se traduce printr-o configuratie cu nu mai putin de trei display-uri color la nivelul panoului de bord, dintre care unul pozitionat in spatele volanului si insarcinat cu afisarea afisarea instrumentelor digitale.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii noului Genesis G80 Facelift vor avea de ales, in functie de piata, intre doua benzinare turbo si doar un singur propulsor diesel. Daca la prima categorie se incadreaza un I4 de 2.5 litri si 304 CP, respectiv un V6 de 3.5 litri si 380 de cai putere, persoanele care prefera unitatile pe motorina vor fi nevoite sa se multumeasca doar cu un I4 de 2.2 litri, ce dezvolta aproximativ 210 CP.

Disponibila la vanzare incepand de astazi, masina care concureaza cu BMW Seria 5 mai ofera, in standard sau optional, afisaj pe parbriz, display de 14.5 inch pentru sistemul de infotainment, plus tapiterie din piele, suspensie controlata electronic, instalatie audio de la Lexicon si scaune cu functie de ventilatie, mai spun oficialii diviziei de lux a companiei Hyundai.

Genesis G80 Facelift

Genesis G80 Facelift

Genesis G80 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis G80 Facelift
mai multe