Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi generatii

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi generatii
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare anunta lansarea unei noi generatii
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc chiar pe parcursul anului 2021, potrivit ultimelor detalii si informatii oficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un deceniu, actuala generatie a gamei SL pare sa exemplifice perfect expresia rara avis. Intr-o lume in care SUV-urile lupta pentru putere, decapotabilele de lux cu doar 2+2 locuri se pregatesc sa devina - incet, dar sigur - simple amintiri. Daca nu au facut-o deja, intre timp.

Cu toate acestea, conducerea companiei Mercedes nu este inca dispusa sa renunte la legendara sa masina, vanduta inca din anii '50. In diferite versiuni si configuratii, inclusiv una cunoscuta sub denumirea de 300 SL Roadster.

Noul Mercedes SL - Poze spion

Drept urmare, o noua generatie a gamei SL se afla, la momentul de fata, in faza de testare si dezvoltare, lucru recunoscut si de producatorul de automobile cu sediul in Stuttgart. Care a dat, de curand, publicitatii mai multe fotografii spion cu doua prototipuri puse la incercare in nordul Europei. Pe drumuri pline de zapada.

Totodata, conducerea companiei Mercedes a mai dezvaluit si ca respectiva masina va fi disponibila, pentru prima data in cariera sa, alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala 4Matic+. Cu functie de vectorizare a cuplului.

Gama de motorizari nu ramane, in schimb, decat un mare mister, insa urmatoarea generatie a gamei SL - de a carei dezvoltare se ocupa exclusiv specialistii diviziei de performanta AMG - ar putea opta pentru propulsoare cu sase cilindri in linie si opt pistoane in V. Asemeni unui alt model din Affalterback: AMG GT 4-door Coupe.

O alta noutate, cel putin comparativ cu varianta din prezent, o reprezinta plafonul. Conducerea companiei Mercedes a optat, de data aceasta, pentru unul realizat din material textil, renuntand astfel, dupa o lunga perioada, la hardtop.

Noul Mercedes SL - Poze spion

Noul Mercedes SL - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes SL - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2021