Masina pe care Ford o va construi pe o platforma imprumutata de la Volkswagen a fost fotografiata pentru prima data

Masina pe care Ford o va construi pe o platforma imprumutata de la Volkswagen a fost fotografiata pentru prima data
  • Masina pe care Ford o va construi pe o platforma imprumutata de la Volkswagen a fost fotografiata pentru prima data
  • Programata sa debuteze pe parcursul anului 2023, aceasta va lua forma unui SUV cu o caroserie de dimensiuni compacte
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze pe parcursul anului 2023, aceasta va lua forma unui SUV cu o caroserie de dimensiuni compacte.

Noua decada va aduce schimbari majore in gama Ford, oficialii producatorului de peste Ocean anuntand deja ca planuiesc sa renunte - definitiv - la celebrul Mondeo. O alta miscare mai mult sau mai putin surprinzatoare isi va face efectul in 2023, peste doi ani, atunci cand compania americana va lansa pe piata un SUV cu o caroserie de dimensiuni compacte.

Fotografiata pentru prima data, alaturi de o prelata menita sa ascunda design-ul de la exterior, respectiva masina va fi construita, aparent, pe platforma MEB (Modular Electric Drive) a Grupului Volkswagen, sugereaza anumite voci.

Ford construit pe platforma de Volkswagen

Lista optiunilor care for forma viitoarea gama de motorizari nu reprezinta, cel putin pentru moment, decat un mare mister, insa automobilele asamblate si vandute de germani pe arhitectura anterior mentionata sunt disponibile in diferite configuratii. Atat in versiuni cu un singur motor si puterea livrata puntii spate, cat si in variante cu doua motoare si tractiune integrala.

Dupa cum precizam si anterior, masina pe care Ford o va construita pe platforma de Volkswagen este programata sa ajunga in showroom-uri, dar si pe strazi peste o perioada de aproximativ doi ani, in cursul lui 2023, spun zvonurile.

Suma minima de achitat pentru SUV-ul cu o caroserie de dimensiuni compacte si chiar genumirea acestuia completeaza seria marilor necunoscute. Alaturi de liniile si formele ascunse de designerii producatorului de peste Ocean sub caroseria de prelata de culoare albastra anterior mentionata, aspectul specific departamentului interior si tehnologiile oferite, printre altele.

Ford construit pe platforma de Volkswagen

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe