Mercedes continua testele cu noua versiune de caroserie. Poze clare cu viitorul model in patru usi

Mercedes continua testele cu noua versiune de caroserie. Poze clare cu viitorul model in patru usi
  • Mercedes continua testele cu viitorul A-Class Sedan
  • Lansarea oficiala va avea loc pana la sfarsitul lui 2018
  • Producatorul german nu renunta nici la varianta CLA
Distribuie pe Facebook

2018 se anunta un an extrem de important pentru Mercedes. Producatorul german de automobile va lansa in urmatoarele luni o noua generatie a modelului A-Class. Pentru prima oara in istorie, clientul va putea opta si pentru o versiune sedan.

Dezvelita oficial acum mai bine de jumatate de decada, in cursul anului 2012, cea mai recenta generatie a compactei Mercedes A-Class se pregateste sa isi ia ramas bun de la industria auto.

Compania germana nu va ramane insa fara un concurent pentru Audi A3 si BMW Seria 1 in gama, un astfel de model fiind asteptat sa ajunga in showroom-uri chiar in lunile urmatoare.

Pentru prima oara in istoria ei, compacta vanduta de Mercedes va fi comercializata si intr-o versiune sedan, surprinsa de curand in teste - complet camuflata, ce este drept, pe strazile Europei.

In acelasi timp, producatorul german de automobile va continua sa ofere si modelul CLA, fotografiat la randul sau in timpul pregatirilor de dinaintea lansarii oficiale.

Luat la intrebari de jurnalistii publicatiei Autocar, unul dintre purtatorii de cuvant ai Mercedes a asemanat situatia celor doua viitoare modele de clasa compacta cu relatia dintre E-Class si CLS.

Astfel, primul A-Class Sedan din istoria companiei germane va imprumuta platforma si motorizarile variantei hatchback, programata sa debuteze peste doar cateva saptamani.

Similaritatile vor continua la nivelul design-ului si, totodata, pachetului tehnologic, ultimul aspect urmand a fi condimentat cu doua display-uri color pentru plansa de bord, de 10.25 inch fiecare.

Versiunea in patru portiere a noului Mercedes A-Class va avea ca si concurent direct modelul Audi A3 Sedan - care, pe piata auto din Romania, porneste de la 25.580 euro.

Batalia dintre cele doua modele germane de clasa compacta se va duce si la nivelul variantelor de inalta performanta, acolo unde viitorul A45 AMG isi propune sa bata primul RS3 omolog din istorie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2018