Mercedes MLC: Primele imagini spion cu rivalul lui BMW X6

Mercedes MLC: Primele imagini spion cu rivalul lui BMW X6
  • Noul Mercedes MLC va fi lansat in cursul anului 2015
  • Gama de motorizari va fi aceeasi ca la modelul M-Class
  • Design exterior va fi unul sportiv, cu o parte spate similara unui "Fastback"
Distribuie pe Facebook

Luati prin surprindere de succesul inregistrat de modelul BMW X6, germanii de la Mercedes lucreaza acum din greu la dezvoltarea unui rival pe masura SAC-ului bavarez.

Asteptat sa soseasca in showroom-urile de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul anului 2015, viitorul Mercedes MLC a fost surprins recent intr-un prim set de imagini spion, rivalul modelului BMW X6 ascunzandu-se insa sub caroseria ultimei generatii a modelului M-Class. Cu toate acestea, o privire mai atenta ne ofera posibilitatea de a admira puntile mai late ale prototipului fotografiat la Nurburgring, semn ca nu avem de-a face chiar cu un ML.

Mercedes MLC - Poze Spion

In ceea ce priveste informatiile de ordin tehnic, putem spune inca de pe acum ca viitorul Mercedes MLC va fi construit pe platforma SUV-ului M-Class, model de la care va prelua si paleta de motorizari. Drept urmare, viitorii clienti vor avea la dispozitie propulsoare cu patru, sase si opt cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina. De asemenea, nu vor lipsi din gama nici o versiune hibrid sau o varianta de inalta performanta 63 AMG, care va fi pusa in miscare de un V8 twin-turbo de 5.5 litri si cel putin 525 cai putere.

Mercedes MLC - Poze Spion

Desi ascuns pentru moment sub caroseria ultimei generatii a modelului M-Class, viitorul Mercedes MLC este asteptat sa beneficieze de un design exterior sportiv, ce va avea ca si caracteristica principala o parte posterioara similara unui model "Fastback". Referitor la aspectul interior, detaliile lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca rivalul modelului BMW X6 sa beneficieze de acelasi aspect precum ultimul ML.

Mercedes MLC - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes MLC - Poze Spion
mai multe