Mercedes publica o noua serie de imagini ale viitorului sau C63 Coupe

Mercedes publica o noua serie de imagini ale viitorului sau C63 Coupe
  • Urmatorul Mercedes C63 AMG Coupe revine in noi fotografii oficiale
  • Automobilul german de inalta performanta nu renunta insa la camuflajul din dotare
  • Este totusi bine de stiut ca debutul oficial va avea loc peste 6 zile
Distribuie pe Facebook

Dupa cum precizam si anterior, automobilul german de inalta performanta va debuta in mod oficial peste numai sase zile, chiar la mijlocul saptamanii viitoare.

Proiectat pentru a concura impotriva BMW-ului M4 F82, noul Mercedes C63 AMG Coupe este asteptat sa soseasca la pachet alaturi de o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri, disponibila in doua versiuni diferite de putere.

476 CP si 650 Nm sunt numerele ce vor insoti modelul standard, in timp ce echiparea de top se va putea lauda cu un total de 510 cai putere si 700 Newton-Metri. Fisa cu specificatii tehnice va fi completata in ambele cazuri de o transmisie automata cu sapte rapoarte, respectiv un diferential cu alunecare limitata.

Mercedes C63 AMG Coupe - Imagini Spion

Nu vor lipsi insa din meniu nici suspensia sport pentru un minus de cativa milimetri in dreptul garzii la sol, respectiv sistemul de franare echipat cu discuri dintre cele mai generoase, acelasi automobilul german de inalta performanta impresionand si prin kitul aerodinamic din dotare.

Unul care se va remarca in special prin design-ul agresiv al spoilerelor fata / spate, completat de aripile laterale proeminente si jantele in noua spite duble, eleronul integrat la nivelul capotei motorului sau sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament.

Despre departamentul interior nu avem prea multe de spus la momentul actual, cu exceptia faptului ca noul Mercedes C63 AMG Coupe se va prelua cel mai probabil volan in trei spite si scaunele cu suport lateral marit ce dau savoare atat versiunii sedan, cat si variantei break.

Putem spune, in schimb, viitorul automobil german de inalta performanta si, totodata, rival al BMW-ului M4 F82 va fi prezentat in premiera mondiala peste numai sase zile, chiar la mijlocul saptamanii viitoare. Debutul public a fost programat pentru cea de-a 66-a editie a evenimentului International Motor Show desfasurata la Frankfurt in perioada 17 - 27 septembrie 2015.

Mercedes C63 AMG Coupe - Imagini Spion

Mercedes C63 AMG Coupe - Imagini Spion

Mercedes C63 AMG Coupe - Imagini Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes C63 AMG Coupe - Imagini Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 August 2015