Mercedes S-Class Facelift, surprins in haine de gala. Ce spuneti de noua limuzina?

Mercedes S-Class Facelift, surprins in haine de gala. Ce spuneti de noua limuzina?
  • Noul Mercedes S-Class Facelift a fost surprins complet necamuflat
  • Limuzina germana propune numeroase modificari la nivel de interior si exterior
  • Debutul public ar putea avea loc in toamna acestui an, la Salonul de la Paris
Distribuie pe Facebook

Varianta facelift a varfului de lance al celor de la Mercedes-Benz a fost surprins pe strada fara niciun camuflaj, dezvaluind modificarile aduse noii clase S.

Schimbari vizibile se pot vedea la faruri, stopuri, dar si mici artificii la designul barelor. Mai mult ca sigur acestora li se vor alatura noi modele de jante si culori ale caroseriei.

Adevaratele diferente se vor observa insa la interior, unde isi vor face aparitia un nou sistem de infotainment, tehnologia Drive Pilot, dar si display-uri mai mari sau un nou volan. Controller-ul rotativ al touchpad-ului va fi, de asemenea, inlocuit.

Versiunea actuala a Clasei S este oferita alaturi de propulsoare pe motorina, benzina, hibrid sau plug-in hybrid. Tot acestea vor fi probabil disponibile si pentru facelift, deoarece inca nu au fost date informatii publicitatii cum ca ar exista noi tipuri de motoare in meniu.

Desi oficialii Mercedes Benz nu au specificat o data clara cand noua versiune va putea fi admirata de public, cel mai probabil acest lucru se va intampla in luna Octombrie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Distribuie pe Facebook
mai multe