Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german

Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german
  • Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta
  • Cum arata misteriosul automobil german
Distribuie pe Facebook

Gurile rele spun ca sub caroseria respectivului E-Class s-ar ascunde, de fapt, mai multe componente specifice modelului DBX, primul SUV din istoria companiei Aston Martin.

Un Mercedes E63 AMG mai putin obisnuit a fost fotografiat, de curand, in Marea Britanie, pe celebrul circuit de la Silverstone. Judecand dupa garda la sol si jantele caracteristice misteriosului automobil german, specialistii au concluzionat ca ar putea fi vorba, de fapt, despre un prototip al modelului DBX - care se intampla sa rimeze cu primul SUV din istoria de peste un secol a companiei Aston Martin.

Ce urmareste producatorul britanic sa obtina cu acest prototip reprezinta doar un mister, insa merita mentionat ca intre primul SUV din istoria companiei Aston Martin, modelul DBX, si automobilul german cunoscut sub denumirea de Mercedes E63 AMG exista cel putin o asemanare: motorul cu opt cilindri in V si doua turbine, pe benzina, cu capacitatea de patru litri.

Mutandu-ne intreaga atentie asupra modelului DBX, primul SUV din istoria de peste un secol a companiei Aston Martin vine cu 550 de cai putere pe ambele punti si o transmisie automata in noua rapoarte, Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste 4.5 secunde, acul vitezometrului continuand apoi sa urce pana pe la 291 de kilometri pe ora.

Referitor la automobilul german cunoscut sub denumirea de Mercedes E63 AMG, clientii au la dispozitie pana la 612 cai putere si 850 Nm - care, odata livrati tuturor celor patru roti, prin intermediul unui sistem inteligent de tractiune integrala si al cutiei AMG SPEEDSHIFT MCT cu noua trepte de viteza, rezolva problema sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2020