Acesta este noul Aston Martin DBX: Primul SUV din istoria britanicilor a debutat oficial

Acesta este noul Aston Martin DBX: Primul SUV din istoria britanicilor a debutat oficial
  • Aston Martin publica primele imagini si detalii ale noului DBX
  • SUV-ul companiei britanice ofera un V8 de patru litri si 550 CP
  • Modelul anunta o acceleratie 0 - 100 km/h in doar 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Un benzinar cu nu mai putin de opt cilindri si doua turbine promite sa livreze tuturor celor patru roti o putere maxima de circa 550 de cai.

Pentru prima oara in istoria de peste un secol a companiei, Aston Martin porneste in cautarea unor persoane dornice sa achizitioneze un SUV de inalta performanta.

Noul DBX, caci despre el este vorba in acest material, a debutat oficial in urma cu doar cateva momente si ofera sub capota un benzinar bi-turbo cu opt cilindri in V.

De provenienta Mercedes-AMG, propulsorul in cauza vine cu o capacitate de patru litri, dezvolta 550 de cai si lucreaza alaturi de o cutie automata cu noua rapoarte.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, completeaza fisa cu specificatii tehnice caracteristica automobilului britanic.

Cu pedala de acceleratie la podea, primul SUV din istoria companiei Aston Martin se comporta asemeni unei sportive, atingand o viteza maxima de 291 de km/h.

Totodata, noul DBX se mai poate lauda si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.5 secunde, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

In ceea ce priveste departamentul estetic, modelul in cauza se remarca printr-un exterior familiar, inspirat de actualele Vantage, DBS si, nu in ultimul rand, DB11.

Materialele de calitate superioara, instrumentele de bord digitale si display-ul central de 10.25 inch se numara, in schimb, printre principalele atractii interioare.

Seria vestilor bune continua cu suspensia pe aer despre care britanicii spun ca, in functie de nevoi, poate creste / cobori garda la sol cu pana la 45 / 50 de milimetri.

Primul SUV din istoria companiei Aston Martin, noul DBX este disponibil la vanzare - cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la 193.500 de euro.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Noul Aston Martin DBX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2019