Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german

Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german
  • Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta
  • Cum arata misteriosul automobil german
Distribuie pe Facebook

Surprins, aparent, pe strazile pline de zapada ale Suediei, neobisnuitul C-Class ar ascunde - sub caroseria modificata de W204, cateva dintre componentele unui viitor baby G-Class.

Un Mercedes C-Class mai putin obisnuit a fost fotografiat de curand, zilele acestea, pe strazile inzapezite ale orasului Arvidsjaur din Suedia. Conform mai multor detalii si informatii neoficiale, respectivul prototip ar ascunde, sub caroseria modificata de W204 - dupa cum precizam inclusiv anterior, in randurile de mai sus, cateva dintre componentele unei viitoare versiuni in miniatura a off-roader-ului G-Class.

Nu este insa exclus nici ca modelul cu pricina sa joace, printre altele, rolul bancului de teste pentru urmatoarea generatie a perechii formate din GLA/GLB-Class, unele voci sustinand ca autoturismul in cauza va lua forma - inainte de a ajunge pe piata, peste doi-trei ani, unei limuzine cu alura de SUV.

Inutil de mentionat, printre marile necunoscute si mistere ale acestui neobisnuit C-Class W204 se numara si unitatea instalata de Mercedes in compartimentul motor, dar faptul ca respectivul prototip dispune si de evacuare denota ca propulsia este asigurata de o motorizare pe benzina sau motorina. Specificatiile exacte - precum capacitatea cilindrica sau puterea maxima, nu le cunosc decat inginerii.

Mercedes C-Class pe steroizi

Mercedes C-Class pe steroizi

Mercedes C-Class pe steroizi

Sursa Foto: Paul Tan

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2022