Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Mercedes C-Class Coupe

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Mercedes C-Class Coupe
  • Noile Mercedes C-Class Coupe si S-Class Cabriolet au fost surprinse complet necamuflate
  • Ambele modele ale producatorului german vor debuta public la sfarsitul saptamanii viitoare
  • Salonul Auto de la Frankfurt se desfasoara anul acesta in perioada 19 - 27 septembrie
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes C-Class Coupe a fost surprins complet necamuflat pe strazile Germaniei, cu aproximativ o saptamana inaintea debutului public din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. De un tratament similar a avut parte, de asemenea, si mult anticipatul S-Class Cabriolet.

Anuntat inca de la mijlocul lunii trecute, noul Mercedes C-Class Coupe ne intampina cu un exterior familiar, ce imprumuta numeroase elemente stilistice de la S-Class-ul in doua usi.

Situatia nu sta mai diferit nici la nivel de interior, acolo unde liniile, respectiv formele plansei de bord (si nu numai) isi regasesc inspiratia, ce-i drept, in design-ul versiunii sedan a modelului german de clasa medie.

Tot de la cel din urma provine, de asemenea, si gama de motorizari, clientii noului Mercedes C-Class Coupe urmand a avea astfel la dispozitie o lunga lista cu optiuni in patru si sase cilindri.

Nu va lipsi insa, din meniu, nici unitatea V8 bi-turbo de patru litri si (pana la) 510 cai putere, ce-i imprima versiunii 63 AMG o serie de performante demne de pachetul aerodinamic agresiv stilizat proaspat aparut in peisaj.

Pe de cealalta parte, mult anticipatul Mercedes S-Class Cabriolet iese in evidenta prin aceleasi detalii extravagante ale versiunii Coupe, plusand totodata cu un plafon retractabil din material textil.

Departamentul estetic reprezinta insa doar unul dintre numeroasele puncte forte ale decapotabilei germane de lux, reusita designerilor fiind perfect completata de sistemele inteligente dezvoltate de inginerii companiei auto din Stuttgart.

In centrul atentiei regasim tehnologiile Aircap, Airscarf si Thermotronic, care promit sa transforme plimbarile in aer liber intr-o experienta extrem de placuta si, bineinteles, confortabila.

Referitor la gama de motorizari, mult anticipatul Mercedes S-Class Cabriolet este nevoit sa se multumeasca - cel putin pentru moment, cu doua propulsoare V8 bi-turbo, de 4.7 litri si 455 CP, respectiv 5.5 litri si 585 CP.

Asa cum precizam si anterior, ambele modele ale producatorului german vor debuta public la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe