Nemtii de la Volkswagen vor intra in sedinta la vederea acestor imagini

Nemtii de la Volkswagen vor intra in sedinta la vederea acestor imagini
  • Noul Peugeot 308 Facelift a fost surprins in teste
  • Prototipul fotografiat prezinta mici modificari la nivelul partii frontale
  • Debutul oficial va avea loc cel mai devreme in toamna
Distribuie pe Facebook

Peugeot pregateste o versiune imbunatatita a modelului 308, cu ajutorul careia spera sa mai bifeze o victorie in cadrul competitiei Masina Anului.

In urma cu doi ani a reusit sa plece acasa cu distinctia Car of the Year, insa intre timp lucrurile s-au schimbat radical iar competitia a devenit mai puternica decat oricand.

Pentru fanii actualului 308, vestea buna este ca nici inginerii Peugeot nu pierd vremea degeaba, ci lucreaza din greu la o versiune imbunatatita care sa contracareze oferta modelelor similare de la Opel, Renault sau Volkswagen.

Cand va debuta in varianta de serie compacta franceza ramane inca un mister, singura certitudine in acest sens constand in faptul ca lansarea oficiala se apropie cu pasi repezi.

Peugeot 308 FaceliftPeugeot 308 Facelift

Acum ca va fi Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna, ori cel organizat la Geneva in primavara anului viitor, ramane de vazut - lucru valabil inclusiv in cazul surprizelor pregatite de versiunea imbunatatita a Peugeot-ului 308.

Nu de alta, dar din ultimele imagini spion reiese ca masina franceza de clasa compacta va arata exact ca pana acum, exceptand cateva mici modificari la nivelul partii frontale.

Va scapa insa complet neatins si design-ul interior sau doar liniile, respectiv formele ce compun profilul lateral si partea posterioara a caroseriei? Dupa cum precizam si anterior, nimeni nu stie absolut nimic despre raspunsul acestei intrebari.

Diferenta este ca speram cu totii ca versiunea imbunatatita a Peugeot-ului 308 sa se ridice la nivelul rivalilor sai directi si sa impresioneze din nou juriul competitiei COTY.

Inclusiv din punctul de vedere al motorizarilor pe benzina si motorina disponibile, respectiv al dotarilor de confort, siguranta si entertainment prezente la bord. Pana la informatii suplimentare, ramanem cu urmatoarele fotografii spion.

Peugeot 308 Facelift

Peugeot 308 Facelift

Peugeot 308 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Peugeot 308 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2016