Nici nu s-au mai chinuit sa il camufleze. Facelift-ul navei amiral de la SKODA a fost surprins in teste

Nici nu s-au mai chinuit sa il camufleze. Facelift-ul navei amiral de la SKODA a fost surprins in teste
  • Nu vine cu schimbari majore
  • Primul model electrificat de la Skoda
  • Sunt sanse mari sa debuteze la Geneva in luna martie
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile va lansa pe parcursul acestui an noul Superb facelift. Prototipul a fost deja surprins in teste si, spre surprinderea tuturor, nu purta mai deloc camuflaj, exceptie facand niste fasii de folie in culoarea caroseriei.

Cea de-a treia generatie Superb a fost prezentata de Skoda in urma cu patru ani la Salonul Auto de la Geneva. A insemnat un mare pas inainte comparativ cu vechea iteratie, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic. Am testat-o si noi in urma cu ceva timp, iar impresia pe care ne-a lasat-o nava amiral a cehilor a fost una foarte buna, cu mici exceptii.

2019 Skoda Superb facelift

In tot acest timp, brand-ul din Mlada Boleslav a mai retusat pe ici pe colo modelul Superb, dar de-abia anul acesta va prezenta un facelift in adevaratul sens al cuvantului. Prototipul il poti admira si tu in imaginile alaturate si din fericire nu este acoperit de camuflaj, exceptie facand cateva fasii de folie in culoare caroseriei.

2019 Skoda Superb facelift

Modificarile nu sunt deloc majore, dar sunt cu siguranta bine-venite. Vestea cea mai buna este ca in sfarsit, nava amiral a cehilor lasa in urma blocurile de lumini frontale cu xenon pentru unele moderne, cu LED. De aici si grafica diferita a farurilor. Si bara fata pare ca va suferi cateva imbunatatiri estetice, dar trebuie sa asteptam produsul final pentru a le vedea.

2019 Skoda Superb facelift

Din lateral nu observam vreo schimbare, iar din spate nici atat. Poate stopurile vor fi putin redesenate si unite, cel mai probabil, de o linie cromata. Asa se explica si bucata de folie lipita pe portbagaj.

2019 Skoda Superb facelift

Interiorul va ramane si el neschimbat. Partea buna este ca de anul trecut, clientii pot opta (contracost) atat pentru un display de 9.2 inch cu touchscreen, si fara butoane fizice, pentru sistemul de infotainment, cat si pentru ceasuri de bord digitale. Instrumentarul de bord analog a fost unul dintre lucrurile care nu au ce cauta pe nava amiral de la Skoda, asa ca ne bucuram ca poate fi comandata si cu ceasuri digitale. Ar trebuit sa fie totusi standard...

2019 Skoda Superb facelift

Motorizarile vor ramane si ele aceleasi, cu mentiunea ca in gama isi va face aparitia si o versiune plug-in hybrid. Superb facelift devine astfel prima Skoda electrificata din istoria brand-ului.

2019 Skoda Superb facelift

Nu stim inca data exacta a lansarii, insa cu siguranta vom face cunostinta cu Skoda Superb facelift pe parcursul acestui an. Cine stie, poate chiar la Geneva.

2019 Skoda Superb facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2019 Skoda Superb facelift
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2019