Noi fotografii spion cu viitorul Mercedes C-Class

Noi fotografii spion cu viitorul Mercedes C-Class
  • Noul Mercedes C-Class debuteaza la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014
  • Atat exterior, cat si interiorul modelului vor fi influentate de ultimul S-Class
  • Gama de motorizari va include propulsoare pe benzina, motorina si hibrid
Distribuie pe Facebook

Comercializat in peste zece milioane de exemplare la nivel global, cel mai popular model din istoria germanilor de la Mercedes se pregateste sa soseasca intr-o noua generatie, a cincea la numar.

Lansata pe piata in cursul anului 2007 si vanduta in peste 2.3 milioane de unitati, cea de-a patra generatie a modelului Mercedes C-Class se apropie cu pasi repezi de finalul carierei sale. O noua versiune a popularului automobil de clasa medie din Stuttgart va fi dezvaluita in premiera mondiala chiar la inceputul anului viitor insa, pana atunci, viitorul Mercedes C-Class W205 ni se arata intr-un nou set de fotografii spion.

Un set de fotografii spion care scoate in evidenta in special designul profilului lateral si asemanarea acestuia cu ceea ce regasit atat la recent lansatul CLA, cat si in cazul ultimei generatii a limuzinei S-Class. De asemenea, tot multumita acestor noi imagini putem preciza si ca viitorul Mercedes C-Class W205 se va bucura de o parte frontala complet restilizata si caracterizata de o grila frontala generoasa, pozitionata la un unghi de aproape 90 de grade, respectiv un spoiler cu linii si forme a la E-Class Facelift.

Mercedes C-Class - Noi Poze Spion

In ceea ce priveste partea posterioara, cea mai noua generatie a popularului automobil de clasa medie din Stuttgart pare sa se inspire intr-o proportie de peste 90% de la recent lansatul Mercedes S-Class W222, in timp ce aspectul interior... ei bine, aspectul interior poate fi cel mai bine studiat si analizat cu ajutorul urmatoarei fotografii spion.

Referitor la partea tehnica, reamintim ca viitorul Mercedes C-Class va fi construit pe noua platforma modulara MRA si va beneficia de o gama variata de motorizari, clientii automobilului german de clasa medie din Stuttgart urmand a avea la dispozitie atat versiuni pe benzina, cat si variante pe motorina sau modele hibrid.

Mercedes C-Class - Noi Poze SpionMercedes C-Class - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes C-Class - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 August 2013