Noi imagini spion cu succesorul modelului Gallardo

Noi imagini spion cu succesorul modelului Gallardo
  • Noul Lamborghini Cabrera este asteptat sa debuteze in lunie urmatoare
  • Propulsia va fi asigurata fie de un V10 aspirat, fie de un V8 turbo
  • Modelul se va bucura de o constructie ultra-usoara si de peste 600 CP
Distribuie pe Facebook

Poate ca italienii de la Lamborghini se pregatesc sa dezvaluie in fata intregii planete noua editie speciala LP570-4 Squadra Corse insa, in acelasi timp, constructorul din Sant'Agata Bolognese se ocupa si de continuarea programului de dezvoltare, respectiv testare a modelului ce va inlocui celebrul Gallardo.

Mult anticipatul inlocuitor al supercarului Lamborghini Gallardo a fost surprins intr-un nou set de fotografii spion, cu numai cateva luni inainte de debutul sau oficial. Din pacate, viitorul Cabrera - asa cum s-ar putea numi noul supercar entry-level al constructorului din Sant'Agata Bolognese, se bucura in continuare de prezenta unui camuflaj la nivel de exterior, astfel ca automobilul italian de inalta performanta nu lasa la vedere nici un fel de indiciu sau detaliu stilistic.

De asemenea, nu putem spune ca avem mai mult noroc nici atunci cand vine vorba de fisa cu specificatii tehnice, informatiile cu privire la acest subiect lipsand in continuare, cu desavarsire. Totusi, asa cum precizam si initial, noul Lamborghini Cabrera se va putea lauda cel mai probabil cu o constructie ultra-usoara, din aluminiu si fibra de carbon, detaliu la care se va mai adauga si o putere maxima ce va depasi pragul celor 600 CP.

In ceea ce priveste motorizarea, lucrurile sunt neclare si la acest moment, inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo urmand a fi propulsat fie de o evolutie a actualului V10, fie de un propulsor V8 supraalimentat. In plus, cu detalii contradictorii ne confruntam si atunci cand vine vorba de transmisie, unele voci sustinand aparitia unei cutii DCT, iar altele prezenta unei unitati ISR, asemanatoare celei ce echipeaza nava amiral Aventador LP700-4.

Adevarul il vom afla insa in lunile viitoare, noul Lamborghini Cabrera fiind asteptat sa debuteze fie in toamna acestui an (cel mai devreme), fie in cursul anului 2014 (cel mai probabil).

Lamborghini Cabrera - Noi Poze SpionLamborghini Cabrera - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe