Noi imagini spion cu viitorul Alpina B4 BiTurbo

Noi imagini spion cu viitorul Alpina B4 BiTurbo
  • Alpina testeaza la Nurburgring noul B4 BiTurbo Coupe
  • Modelul ascunde sub capota o unitate de 3 litri si 410 CP
  • Viteza maxima ar putea depasi pragul celor 305 km/h
Distribuie pe Facebook

Versiunea in doua usi a modelului Alpina B3 BiTurbo a fost surprinsa intr-un nou set de fotografii spion, cu numai cateva luni inaintea lansarii sale oficiale.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului viitor, noul Alpina B4 BiTurbo va fi propulsat cel mai probabil de acelasi motor twin-turbo de trei litri si 410 cai putere ce pune in miscare si ultima generatie a modelului B3 BiTurbo.

De asemenea, nu va lipsi de pe fisa cu specificatii tehnice nici cuplul maxim de 600 Newton-Metri, lista cu picanterii continuand cu transmisia automata ZF cu opt rapoarte si sistemul de tractiune spate oferit in standard, respectiv sistemul de tractiune integrala oferit in mod optional.

Astfel, in functie de versiunea aleasa, noul Alpina B4 BiTurbo va accelera de la 0 la 100 km/h fie in mai putin de 4.2 secunde, fie in mai putin de patru secunde, in timp ce viteza maxima va depasi pragul celor 305 kilometri pe ora indiferent de tipul de tractiune prezent la datorie.

In ceea ce priveste aspectul estetic, cuvintele de ordine vor fi eleganta si rafinament, versiunea in doua usi a modelului Alpina B3 BiTurbo urmand a se distinge de exemplarul BMW Seria 4 Coupe aflat la baza printr-un set de prelungiri atasat spoilerelor fata / spate, printr-un eleron pentru portbagaj si, nu in ultimul rand, printr-un set de jante cu design multispita.

Alpina B4 BiTurbo - Noi Poze Spion

Alpina B4 BiTurbo - Noi Poze Spion

Alpina B4 BiTurbo - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alpina B4 BiTurbo - Noi Poze Spion
mai multe