Noi imagini spion cu viitorul Porsche Macan

Noi imagini spion cu viitorul Porsche Macan
  • Noul Porsche Macan va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an
  • Gama cu motorizari va include unitati cu patru si sase cilindri
  • Versiunea Turbo va fi propulsata de un V6 twin-turbo de 370 CP
Distribuie pe Facebook

Poate ca germanii de la Porsche continua sa tina sub lacat informatiile cu privire la noul Macan, insa cel de-al doilea SUV din gama constructorului din Stuttgart nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni. Cel putin din punct de vedere stilistic.

Proiectat pentru a concura in segmentul crossoverelor premium impotriva unor modele precum BMW X3, Mercedes GLK sau chiar Range Rover Evoque, noul Porsche Macan se remarca printr-un design exterior similar modelului Cayenne, singura diferenta notabila intre cele doua automobile - asta daca nu luam in considerare si dimensiunile, fiind data de linia mult mai agresiva a plafonului, respectiv lunetei, detaliu ce-i confera celui de-al doilea SUV din gama constructorului din Stuttgart un aspect mult mai dinamic.

Porsche Macan - Noi Poze Spion

Mai mult de-atat, multumita acestor noi fotografii spion, putem observa si ca versiunea de inalta performanta Porsche Macan Turbo se va evidentia comparativ cu varianta standard printr-un spoiler fata complet restilizat, ce se bucura de prezenta unor prize de aer de dimensiuni generoase. De asemenea, cu numeroase modificari ne vom intalni si la nivelul partii posterioare, acolo unde viitorul crossover al constructorului german din Stuttgart se va putea lauda atat cu eleronul sau mult mai pronuntat, cat si cu cele patru evacuari integrate in noul difuzor de aer.

Porsche Macan - Noi Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul tehnic, mult anticipatul Porsche Macan va fi construit pe aceeasi platforma cu modelul Audi Q5, model de la care va prelua cel mai probabil si gama de motorizari. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie numeroase propulsoare pe benzina si motorina, atat cu patru, cat si cu sase cilindri. In plus, nu va lipsi cel mai probabil din meniu nici un model hibrid, in timp ce noul Porsche Macan Turbo va fi pus in miscare de un V6 twin-turbo de trei litri si aproximativ 370 cai putere.

Porsche Macan - Noi Poze Spion

Noul Porsche Macan va fi dezvaluit in premiera mondiala inainte de sfarsitul acestui an, vanzarile urmand a demara la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Macan - Noi Poze Spion
mai multe