Noile Porsche Boxster si Cayman GTS, surprinse la teste in Germania

Noile Porsche Boxster si Cayman GTS, surprinse la teste in Germania
  • Modelele Porsche Boxster si Cayman vor primi o noua versiune de top
  • Aceasta va purta denumirea GTS si va oferi ceva mai multa putere
  • Debutul oficial va avea loc in luna aprilie, fie la Beijing, fie la New York
Distribuie pe Facebook

Versiunea de top a noilor Porsche Cayman si Boxster a fost fotografiata recent in Germania. Este pentru prima data cand cele doua modele sunt surprinse pe sosea.

Porsche isi upgradeaza gama de modele a caror nume se termina in acronimul GTS. Astfel, pe langa Panamera si Cayenne, incepand de anul acesta, clientii marcii din Stuttgart pot comanda inca doua noi astfel de modele. Este vorba de Porsche Boxster si Porsche Cayman, ambele modele urmand sa fie mai puternice si sa beneficieze de un design imbunatatit fata de varianta standard.

Desi informatiile despre cele doua noi versiuni GTS au iesit la suprafata inca de anul trecut, acum este pentru prima data cand cele doua modele apar in fotografii. Potrivit revistei britanice Auto Express, noile supercaruri Porsche au fost surprinse in timpul testelor de iarna din Germania.

Porsche Boxster GTS - Poze Spion

Atat Cayman-ul, cat si Boxster-ul GTS apar necamuflate, semn ca momentul prezentarii oficiale nu este foarte departe. Printre cele mai semnificative schimbari de design se pot observa spoilerul frontal redesenat si un nou difuzor posterior, menit sa coboare si mai mult garda la sol. In plus, noul Cayman este echipat si cu discuri de frana de carbon ceramice.

Din punct de vedere mecanic, noul Boxster GTS va folosi acelasi motor de 3.4 litri, imprumutat de la modelul S, modificat insa pentru a ajunge la 330 cai putere, cu 15 mai mult decat versiunea sport. Modelul Cayman GTS va fi si mai puternic decat acesta, cu motorul urcat la aproximativ 340 de cai putere, fata de versiunea obisnuita care dezvolta 325 cai.

Porsche Boxster GTS - Poze Spion

Schimbarile aduse de noile Boxster GTS si Cayman GTS vor mai include si jante din aliaj de 20 de inchi, o transmisie manuala in standard (cutia PDK automata este optionala), cat si sistemul avansat de suspensii al companiei, denumit PASM (Porsche Active Suspension Management).

Cele doua modele vor debuta in aprilie, la New York sau Beijing, nefiind anuntat nimic oficial in acest sens. In ceea ce priveste pretul, se pare ca noul Boxster va pleca de la 64.000 de euro, in timp ce versiunea mai puternica a lui Cayman va costa cel putin 66.000 de euro.

Porsche Boxster GTS - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Boxster GTS - Poze Spion
mai multe