Noua Dacia Logan 3, surprinsa pentru prima data in teste. Masina romaneasca a fost fotografiata cu faruri LED si plafon de coupe

Noua Dacia Logan 3, surprinsa pentru prima data in teste. Masina romaneasca a fost fotografiata cu faruri LED si plafon de coupe
  • Noua Dacia Logan 3, surprinsa pentru prima data in teste
  • Masina romaneasca a fost fotografiata cu faruri LED si plafon de coupe
  • Premiera mondiala ar putea avea loc cel mai devreme in 2020
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a viitoarei berline de la Mioveni ar putea avea loc, cel mai devreme, chiar in cursul acestui an.

La aproape patru luni de la prima aparitie in public a noului Sandero 3, romanii de la Dacia au scos in teste urmatoarea generatie a celebrului Logan. Surprinsa complet camuflata, berlina companiei de la Mioveni pare sa fi crescut in dimensiuni - de unde si design-ul mai putin patratos, care culmineaza cu plafonul alungit in partea din spate a caroseriei.

Seria vestilor bune continua cu farurile LED si manerele complet noi ale portierelor, care aduc un aer proaspat si, totodata, actual.

In ceea ce priveste departamentul interior, noua Dacia Sandero 3 ramane - din pacate - un mare mister. Nu ar fi insa deloc de mirare sau surprinzator daca reteta viitoarei berline a companiei romanesti de la Mioveni va cuprinde inclusiv un display pentru sistemul de infotainment asemeni unei tablete, care sa se regaseasca in partea superioara a bordului.

Din punct de vedere tehnic, se pare ca reteta disponibila va debuta cu platforma CMF-B, imprumutata de la noul Renault Clio.

Sub capota, este de asteptat ca cea de-a treia generatie a celebrului Logan sa primeasca - in premiera absoluta pentru berlina companiei de la Mioveni - chiar si un sistem de propulsie micro-hibrid. Clientii berlinei romanesti ar mai putea avea, totodata, la dispozitie si un benzinar de un litru, atat cu, cat si fara turbina, caruia i se va alatura, evident, nemuritorul 1.5 dCi.

Asa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, debutul oficial va avea loc, cel mai devreme, in anul 2020.

Dacia Logan 3 - Poze spion

Dacia Logan 3 - Poze spion

Dacia Logan 3 - Poze spion

Dacia Logan 3 - Poze spion

Sursa Foto: Motorbox

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Logan 3 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2020