Noua Dacia Sandero Stepway, surprinsa pentru prima oara in teste. Masina romaneasca a fost fotografiata cu o tableta in bord

  • Noua Dacia Sandero Stepway, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Masina romaneasca a fost fotografiata cu o tableta in bord
  • Premiera mondiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie oficiala a celebrei subcompacte de la Mioveni ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an, sustin unele voci.

La doar o saptamana dupa ce au surprins pentru prima data in teste viitoarea Dacie Logan 3, fotografii spion au reusit o noua "captura" extrem de importanta si, totodata, interesanta. Discutam, mai precis, despre un prototip complet camuflat al urmatorului Sandero Stepway, care ne dezvaluie astazi inclusiv o parte dintre secretele sale... interioare.

Iar acum facem referire in special la ecranul specific sistemului de infotainment, pe care masina romaneasca il "gazduieste" in partea de sus a consolei centrale.

Asemeni modelului actual, urmatoarea generatie a celebrei subcompacte de la Mioveni va oferi la randul ei un volan multifunctional cu design in patru spite. Atat detaliile de pe fetele portierelor, cat si eventualele noi comenzi fizice montate la nivelul panoului de bord au fost pastrate, spre dezamagirea noastra (si nu numai), sub un camuflaj omniprezent.

Un mare mister raman si acele ingrediente care vor forma reteta exterioara, viitoarea Dacie Sandero Stepway lasand impresia ca mizeaza mai degraba...

... pe o evolutie a elementelor actuale decat pe o revolutie vizuala. O astfel de situatie ar putea caracteriza, cel mai bine, si gama de motorizari, cu mentiunea ca nu este deloc exclus ca masina romaneasca sa isi astepte in showroom-uri potentialii cumparatori chiar si in noi variante de propulsie - poate unele electrificate, cum se tot zvoneste?

Toate raspunsurile le vom afla pana la sfarsitul anului, urmatoarea generatie a celebrei subcompacte de la Mioveni fiind asteptata sa debuteze in toamna.

Dacia Sandero Stepway - Poze Spion

Dacia Sandero Stepway - Poze Spion

Dacia Sandero Stepway - Poze Spion

Dacia Sandero Stepway - Poze Spion

Dacia Sandero Stepway - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Sandero Stepway - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020