Noua generatie BMW Seria 5, scoasa la plimbare in haine de camuflaj

Noua generatie BMW Seria 5, scoasa la plimbare in haine de camuflaj
  • Urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 5 a fost surprinsa din nou in teste
  • Automobilul german va debuta oficial in vara acestui an, mai intai sub forma de sedan
  • Versiunile Touring, GT si M sunt asteptate in reprezentantele BMW in 2017
Distribuie pe Facebook

Variantele GT, Touring si M ale noului BMW Seria 5 au fost vazute pe strazile din Germania. Desi mare parte a caroseriei este camuflata, se pot specula doua-trei detalii despre cum va arata viitorul rival al Mercedes-ului E-Class.

Liniile noului model au fost inspirate de actuala Serie 7, acestora adaugandu-li-se insa putina sportivitate prin inclinarea plafonului in partea din spate. In ciuda acestui detaliu, este de asteptat ca spatiul interior sa fie mai mare in cazul versiunii Touring, respectiv variantei GT-ului.

Prin folosirea materialelor revolutionare, precum plasticul ranforsat cu fibra de carbon, si tehnicii imprumutate de la fratele mai mare, cea de-a saptea generatie a BMW-ului Seria 5 ar putea fi cu pana la 100 de kilograme mai usoara decat actualul model.

Chiar daca era deja plin de gadget-uri, interiorul rival al Mercedes-ului E-Class va primi noi dotari de ultima ora, precum sistemul de control prin gesturi cu ajutorul caruia pasagerii pot interactiona cu diferite functii ale masinii sau tehnologiile necesare ce-i permite acesteia sa se conduca de una singura.

Noul BMW Seria 5 - Poze SpionNoul BMW Seria 5 - Poze Spion

Noul BMW Seria 5 - Poze Spion

Despre versiunea M5 putem specula ca producatorul german de automobile va modifica putin performantele motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri, ducandu-l undeva peste 600 de cai putere.

Inca un lucru nou despre M5 este faptul ca exista posibilitatea ca acesta sa foloseasca pentru prima data tractiunea integrala xDrive. Desi este una foarte mica, trebuie luata totusi in considerare.

Despre propulsoarele celorlalte variante nu exista inca informatii oficiale, insa cei de la BMW ar putea introduce in premiera o gama de unitati pe benzina si motorina in 3 cilindri, alaturi clasicele unitati cu 4 si 6 cilindri, respectiv sistemul plug-in hybrid.

Noul Seria 5 este asteptat sa ajunga in reprezentantele BMW in vara acestui an, sub forma de sedan. Variantele Touring, GT si M vor fi lansate in cursul lui 2017.

Noul BMW Seria 5 - Poze SpionNoul BMW Seria 5 - Poze Spion

Noul BMW Seria 5 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Noul BMW Seria 5 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2016