Noua generatie de Toyota RAV4 surprinsa in teste fara camuflaj

Noua generatie de Toyota RAV4 surprinsa in teste fara camuflaj
  • Masina este disponibila si cu jante pe 18 inch
  • Motorul hibrid are un propulsor termic de 2.5 litri
  • In Europa se va pune in vanzare la sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Undeva pe strazile din Los Angeles a fost surprinsa noua generatie de Toyota RAV4 in teste. O caravana de masini din noul model, inclusiv o varianta hibrida, se odihnea pe marginea unei strazi fara pic de camuflaj.

In imaginile primite de site-ul Carscoops de la un cititor se pot vedea 4 masini din noul model RAV4 2016 care stationeaza. Din acestea, doua au motorizare hibrida iar restul sunt cu motoare pe benzina si echipare SE AWD. In rest, masina este cam la fel cum a fost prezentata in aprilie, la Salonul Auto de la New York, insa de atunci si pana acum automobilul nou nu a fost pus in vanzare, asa ca aceasta "descoperire" urbana este destul de valoroasa.

Automobilele cu propulsie hibrida, cea cu vopsea albastra si cea argintie sunt dotate cu motoare termice pe benzina care functioneaza in ciclul Atkinson, motoare cu 4 pistoane, care alimenteaza acumulatorii ce ofera energie pentru cele doua motoare electrice, cate unul pe fiecare punte. Transmisia, la fel ca si la celelalte modele hibride vandute de Toyota este de tip CVT, adica cutie automata cu transmisie variabila.

Toyota RAV4 2016

Celelalte doua modele din caravana vopsite in negru avea motor standard pe benzina, dar cu echipare de varf. Adica o culoare personalizata la exterior, suspensie sport, jante pe 18 toli, lumini de zi cu LED, scaune SofTex si transmisie automata cu padele la volan. Nu stim insa nimic despre viitoarele motorizari pe motorina, care, fara indoiala, se vor bucura de cel mai mare succes in Europa si in Romania inclusiv.

Toyota RAV4 2016

Nu arata deloc noua generatie de Toyota RAV4, exteriorul reusind sa se alinieze la filosofia de design a marcii. Designul este mai curat si reuseste sa se diferentieze fata de alte modele din segment, ceea ce e mare lucru. Cat despre interior, ca si la noul Auris pe care l-am testat personal, modificarile se limiteaza la mici imbunatatiri ale pozitiei la volan, ale instrumentelor de bord, o mai buna izolare fonica si un sistem nou multimedia cu ecran tactil.

Masina se va pune in vanzare in toamna acestui an dincolo de ocean, iar in Romania... probabil la anul.

Foto: Carscoops.com

Toyota RAV4 2016

Toyota RAV4 2016Toyota RAV4 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Toyota RAV4 2016
mai multe