Noua masina construita in Romania va avea si o versiune de performanta. Fotografii spion au surprins-o complet necamuflata

Noua masina construita in Romania va avea si o versiune de performanta. Fotografii spion au surprins-o complet necamuflata
  • Noua masina construita in Romania va avea si o versiune de performanta
  • Fotografii spion au surprins-o recent in teste, complet necamuflata
  • Mult anticipata varianta Ford Puma ST va debuta oficial chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a mult anticipatei variante Ford Puma ST va avea loc, cel mai probabil, chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Dezvelita public chiar in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, cea mai noua masina construita in Romania se vinde zilele acestea doar intr-o singura versiune de motorizare. Situatia se va schimba radical insa in urmatoarea perioada de timp, inginerii Ford lucrand inclusiv la o configuratie de performanta pentru generatia cu numarul doi a faimosului Puma.

Mult anticipata varianta Puma ST reprezinta, de altfel, si subiectul principal al materialului in cauza, un prototip al viitorului super-crossover fiind surprins de curand in teste, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie.

Ford Puma ST necamuflat

Ford Puma ST necamuflat

Inspirata de nivelul de echipare ST Line X, versiunea de performanta a noii masini construite in Romania scoate la iveala spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj cu design. Pentru moment, fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, insa meniul propus de Ford Puma ST va cuprinde inclusiv volan si scaune sport, plus instrumente de bord restilizate si ornamente specifice.

Reteta variantei cu pricina va culmina cu motorizarea turbo in trei cilindri, de 1.5 litri si 200 de cai putere, care ar trebui sa se "traduca" printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in... ei bine, mai putin de sapte secunde.

Asa cum ii sta bine unei versiuni de performanta, mult anticipatul Ford Puma ST va mai beneficia si de o suspensie cu cateva zeci de milimetri mai joasa, dar si de un sistem de franare pe masura specificatiilor mentionate anterior. In configuratia de top, cea mai noua masina construita in Romania ar putea ajunge la vanzare chiar inainte de sfarsitul anului in curs, la un pret de pornire de peste 30.000 de euro.

Ford Puma ST necamuflat

Ford Puma ST necamuflat

Ford Puma ST necamuflat

Sursa Foto: AutoWeek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Puma ST necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2020