Noua masina cu tractiune fata de la BMW a fost surprinsa in teste. Cum arata interiorul. FOTO

Noua masina cu tractiune fata de la BMW a fost surprinsa in teste. Cum arata interiorul. FOTO
  • Versiunea de serie a conceptului BMW X2 a fost surprinsa din nou in teste
  • Crossover-ul bavarez a tinut sa ne arate de aceasta data si interiorul
  • Debutul public va avea loc cel mai probabil in toamna, la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului BMW X2 a fost surprinsa intr-o noua serie de teste, cu doar doua luni inaintea unui potential debut in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt.

Cea de-a treia generatie a modelului X3 nu este singura surpriza pregatita de BMW devoratorilor de crossovere. Potrivit ultimelor informatii, compania auto bavareza va lansa in cursul acestui an inclusiv o versiune de serie a conceptului X2.

Deconspirata de mai multe fotografii scapate pe internet la inceputul lunii, noua masina ar putea debuta in fata publicului larg chiar cu ocazia Salonului de la Frankfurt. Evenimentul este programat sa se desfasoare intre 14 si 24 septembrie.

BMW X2 - Poze Spion

BMW X2 - Poze Spion

Intre timp, versiune de serie a conceptului X2 continua testele prescrise de inginerii BMW, ultimele imagini spion scotand la iveala inclusiv interiorul crossover-ului bavarez. Un interior familiar, inspirat de actualele modele ale bavarezilor.

Sub capota, noua masina a companiei din Munchen va ascunde o gama variata de motorizari turbo in trei si patru cilindri. Respectivele unitati vor fi cuplate la cutii manuale cu sase rapoarte sau transmisii automate cu opt trepte de viteza.

Fiind construit pe aceeasi platforma cu X1 si Seria 2 Active / Grand Tourer, versiunea de serie a conceptului BMW X2 ofera in standard un sistem de tractiune fata. Clientii vor putea opta insa in anumite cazuri pentru tehnologia xDrive.

Odata cu lansarea noului crossover, compania bavareze va numara in gama nu mai putin de sase astfel de modele. Un al saptelea SUV este asteptat sa debuteze in cursul anului viitor, sub forma unui X7 care sa concureze cu Mercedes GLS.

BMW X2 - Poze Spion

BMW X2 - Poze Spion

BMW X2 - Poze Spion

Sursa Foto: Bimmerpost

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW X2 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2017