Aceasta ar fi noua masina cu tractiune fata de la BMW. Va debuta oficial in cursul anului viitor, spun zvonurile

Aceasta ar fi noua masina cu tractiune fata de la BMW. Va debuta oficial in cursul anului viitor, spun zvonurile
  • Mai multe presupuse imagini ale noului X2 au ajuns pe internet
  • Crossover-ul celor de la BMW prezinta un design exterior dinamic
  • Lansarea oficiala va avea loc anul viitor, potrivit zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Mai multe presupuse imagini ale noului BMW X2 au ajuns pe internet in cursul acestei dupa-amiezi, scotand la iveala design-ul viitorului crossover bavarez.

BMW va lansa in cursul anului viitor o versiune de serie a conceptului X2, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile desfasurat la Paris in toamna lui 2016.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, noul model al companiei bavareze va fi construit pe platforma cu tractiune fata X1 si Seria 2 in variantele Active, respectiv Grand Tourer.

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

Asemanarile vor continua la nivelul gamei de motorizari, si versiunea de serie a conceptului BMW X2 fiind asteptata sa ofere unitati turbo - pe benzina si motorina, cu cel mult patru cilindri in linie.

In functie de propulsorul pentru care au optat, clientii modelului bavarez vor avea de ales intre o cutie manuala sau una automata si, de ce nu, un sistem de tractiune fata ori integrala xDrive.

Din punct de vedere estetic, in cazul in care aceste imagini se vor dovedi a fi reale, versiunea de serie a conceptului BMW X2 prezinta un design nou, cu blocurile optice despartite de grila radiatorului.

Complet diferit de ceea ce propune in acest moment gama de modele a companiei bavareze este si aspectul spoilerului fata, care adopta trei lamele dispuse orizontal pe aproape intreaga latime.

Formele proeminente de la nivelul lateralului si stopurile alungite - in colaborare cu luneta subdimensionata, completeaza senzatia de sportivitate caracteristica versiunii de serie a conceptului BMW X2.

Noul automobil al companiei bavareze va debuta oficial in cursul anului 2018, spun zvonurile, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto International de la Geneva din perioada 8 - 18 martie.

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X2 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2017