Noua masina de 340 de cai de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei

Noua masina de 340 de cai de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
  • Noua masina de 340 de cai de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand abia cu anul 2024, respectiva creatie ar trebui sa isi intampine potentialii cumparatori alaturi de o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de doar 6.4 secunde.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru modelele sale confortabile, eficiente si - nu in ultimul rand, insotite de un motor diesel, compania Volkswagen pregateste, in aceste zile, o lansare mai putin obisnuita. Este vorba, mai precis, despre primul ID. Buzz GTX din istorie - mult anticipata versiune de performanta a noului monovolum din gama nemtilor avand sa se bucure de prezenta si, totodata, de serviciile a doua unitati electrice, cate una pentru fiecare punte, pentru o putere de 340 CP.

Echipata, in standard, cu un sistem avansat de tractiune integrala, varianta in cauza ar trebui sa sprinteze - prin urmare, de la 0 la 100 km/h pe ora intr-un timp de doar 6.4 secunde, pe cand viteza de top va fi limitata, deloc surprinzator pentru celebrul producator auto din Wolfsburg, la 180 de kilometri pe ora.

Nota de plata a noului ID. Buzz GTX nu reprezinta - oarecum inutil de adaugat, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, cu mentiunea ca viitorii clienti ai masinii ar putea fi intampinati de un pret de pornire de peste 70.000 de euro. Acesta va veni - ce este drept, cu o dotare extrem de cuprinzatoare, printre multiplele dotari oferite fara costuri suplimentare fiind asteptate sa se numere inclusiv farurile cu matrice de LED-uri, jantele cu diametrul de 21 de inch si scaunele cu functie de incalzire.

Volkswagen ID. Buzz GTX - Poze spion

Volkswagen ID. Buzz GTX - Poze spionVolkswagen ID. Buzz GTX - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 August 2023