Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta

Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta
  • Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet
  • Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc fie pe parcursul acestui an, fie la inceputul lui 2023.

Prezentata publicului larg acum (mai bine de) 60 de luni, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub denumirea de Stelvio ar putea primi - extrem de curand, o noua serie de imbunatatiri si upgrade-uri. O demonstreaza o fotografie realizata recent, pe ascuns, la fabrica italienilor - ce surprinde un far cu design-ul inspirat de blocurile optice de la nivelul partii din fata a caroseriei proaspat lansatului Tonale.

Seria modificarilor ar putea continua si cu alte elemente de design imprumutate de la gama proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, dedicate atat departamentului exterior, cat si - de ce nu, pachetului interior.

Daca lansarii oficiale a noii Alfa Stelvio Facelift nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca alte informatii si detalii cu privire la versiunea imbunatatita a masinii ce se bate, pentru clienti, cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC sa iasa la suprafata pe parcursul urmatoarelor zile si saptamani. Eventual si alte fotografii spion - unele mai clare si concludente.

Respectiva pereche de faruri - ce are ca sursa de inspiratie, dupa cum spuneam si anterior, in randurile de mai sus, design-ul blocurilor optice de la nivelul partii din fata a caroseriei proaspat lansatului Tonale, isi va face aparitia si pe viitorea Giulia Facelift, aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe