Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand abia din 2024, respectiva creatie isi va intampina cumparatorii inclusiv alaturi de o versiune suta la suta electrica.

O imagine care surprinde exteriorul unui viitor model de la Alfa a scapat, recent, pe internet, produsul cu pricina luand forma unui crossover de segment B, cu radacini de Jeep Avenger si faruri duble - printre altele. Din pacate, interiorul nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister, insa din pachet nu ar trebui sa lipseasca nici instrumentele de bord digitale si configurabile sau display-ul central de 10.25".

Lista principalelor necunoscute continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu gama de motorizari disponibila - primele informatii neoficiale vorbind si despre o varianta cu propulsie suta la suta electrica.

Viitoarea masina de la Alfa va fi prezentata - potrivit unor surse familiare cu situatia acesteia, pe parcursul anului 2024. Intre timp, internetul ar putea oferi noi detalii si indicii pretioase cu privire la autoturismul despre care se spune - asa cum precizam inclusiv anterior, la inceputul materialului, ca va fi asamblat pe platforma actualului Jeep Avenger, model comercializat, in Romania, la preturi de la 27.000 de euro.

Noua masina de la Alfa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2023