Noua masina de la Audi a fost pozata cu interiorul la vedere. Nemtii au montat in bord un ecran tactil urias

Noua masina de la Audi a fost pozata cu interiorul la vedere. Nemtii au montat in bord un ecran tactil urias
  • Audi lucreaza la o noua generatie a modelului Q3
  • Crossover-ul german a fost pozat cu interiorul la vedere
  • Premiera mondiala va avea loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, pe care compania din Ingolstadt le comercializeaza sub denumirea Virtual Cockpit.

Lansat pe piata la inceputul acestei decade si trecut printr-un binemeritat facelift in urma cu aproximativ patru ani, primul Q3 din istoria companiei Audi se pregateste de o revenire spectaculoasa. O demonstreaza cel mai bine aceste fotografii spion de ultima ora, care scot la iveala cateva detalii extrem de interesante de la interiorul urmatoarei generatii a crossoverului german.

Asteptat sa debuteze oficial chiar inainte de sfarsitul lui 2018, viitorul concurent al modelelor BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA si Volvo XC40 a fost surprins alaturi de celebrele instrumente de bord digitale si configurabile comercializate sub denumirea Virtual Cockpit. Nu lipseste din meniu, evident, nici display-ul tactil de dimensiuni generoase montat in centrul consolei.

Din punct de vedere tehnic, urmatorul Audi Q3 va imprumuta de la automobilele construite in cadrul Grupului Volkswagen atat platforma modulara MQB, cat si noua motorizare 1.5 TSI. Versiunea de baza va fi oferita in continuare alaturi de un sistem de tractiune fata, insa clientii vor avea si de-aceasta data la dispozitie posibilitatea de a opta pentru tehnologia quattro.

Cele mai incitante zvonuri referitoare la generatia cu numarul doi a modelului care concureaza BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA si Volvo XC40 fac referire la revenirea variantei de inalta performanta RS Q3. Care, pentru prima oara, ar putea gazdui in compartimentul motor o unitate turbo in cinci cilindri, cu capacitatea de 2.5 litri si undeva in jurul a 400 de cai putere.

Incheiem acest material prin a reamintim ca noul Audi Q3 este asteptat sa debuteze oficial inainte de sfarsitul lui 2018. In cazul in care informatiile se dovedesc corecte, cu viitorul crossover de origine germana ne-am putea intalni la editia aniversara de 120 de ani a Salonului Auto International de la Paris - programata sa se desfasoare intre 4 si 14 octombrie.

Audi Q3 - Poze Spion

Audi Q3 - Poze Spion

Audi Q3 - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2018