Noua masina de la Audi, surprinsa complet necamuflata in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model

Noua masina de la Audi, surprinsa complet necamuflata in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Noua masina de la Audi, surprinsa complet necamuflata in teste
  • Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati de un sistem de propulsie cu pana la 517 CP. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Anuntata cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de patru luni - inca din ultima jumatate a verii lui 2023, cea dintai generatie a gamei Q6 E-Tron a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un prototip al noului SUV de la Audi, pe care nemtii il vor asambla pe platforma PPE, a fost fotografiat recent - la finalul saptamanii curente, in teste.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu prima parte a anului viitor, respectiva electrica se remarca numaidecat prin farurile duble si "grila" frontala supradimensionata - insa nici aripile laterale atent sculptate ori blocurile optice posterioare unite cu banda iluminata nu vor trece neobservate.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu o trapa panoramica imensa si jante din aliaj cu cinci spite in echipare, pe cand meniul de la interior va cuprinde - conform unor imagini oferite, anterior, publicitatii inclusiv trei display-uri diferite. Cu mentiunea ca din peisaj nu vor lipsi - dimpotriva, nici tapiteria din piele sau instalatia audio de inalta fidelitate.

Cea dintai generatie a modelului Q6 E-Tron isi va intampina cumparatorii, in cazul in care mai era necesara cumva o astfel de precizare, alaturi de o herghelie cu pana la 517 cai putere in dotare - indeajuns pentru ca problema sprintului de la zero la 100 km/h sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, in <5.0 secunde.

Audi Q6 E-Tron - Poze Spion

Audi Q6 E-Tron - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2023