Noua masina de la BMW a fost pozata cu interiorul la vedere. Concureaza cu Range Rover si Bentley Bentayga

Noua masina de la BMW a fost pozata cu interiorul la vedere. Concureaza cu Range Rover si Bentley Bentayga
  • Noul BMW X7 a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Panoul de bord ne duce cu gandul la actualul Seria 7
  • Concurentul lui Bentley Bentayga va debuta in 2018
Distribuie pe Facebook

Continua testele pe care BMW le desfasoara cu primul X7 din istoria companiei. Viitorul concurent al modelelor Range Rover si Bentley Bentayga a fost surprins in premiera cu interiorul la vedere.

A debutat in premiera mondiala chiar la sfarsitul anului trecut, cand a reusit sa starneasca numeroase controverse din pricina design-ului caroseriei. Conceptul care anunta primul X7 din istoria BMW isi vede insa in continuare de drum si evolueaza incet, dar sigur catre productia de serie.

O demonstreaza inclusiv aceste ultime fotografii spion, care surprind un prototip al viitorului concurent bavarez pentru Range Rover si Bentley Bentayga in doua ipostaze extrem de interesante. Mai intai roata la roata cu un BMW X3 apartinand generatiei E83, iar apoi cu interiorul la vedere.

BMW X7 - Interior

Din imaginile despre care discutam anterior rezulta ca primul X7 din istoria BMW va fi un SUV masiv, care va adopta la nivelul panoului de bord mai multe elemente de design inspirate de la actualul Seria 7. Nimic surprinzator daca tinem cont cum decurg lucrurile in industria auto a zilei de astazi.

Ce nu se observa in aceste ultime fotografii spion sunt platforma CLAR si motorizarile turbo preluate atat de la actualul Seria 7, cat si de la ultima generatie a modelului Seria 5. Ele nu reprezinta intocmai o certitudine, dar presa de specialitate vorbeste aproape cu obsesie despre respectivele detalii.

Revenind la partea oficiala din povestea viitorului concurent bavarez pentru Range Rover si Bentley Bentayga, premiera mondiala va avea loc inainte de sfarsitul anului trecut. Iar versiunea de serie a primului X7 din istoria BMW va pastra multe dintre caracteristicile controversatului concept.

BMW X7 - Interior

BMW X7 - Interior

BMW X7 - Interior

BMW X7 - Interior

BMW X7 - Interior

BMW X7 - Interior

Sursa Foto: Paul Tan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW X7 - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2018