Noua masina de la Bugatti e nebunie curata. Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu. Cum arata in realitate

Noua masina de la Bugatti e nebunie curata. Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Bugatti e nebunie curata
  • Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o productie limitata la doar zece exemplare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, chiar la sfarsitul verii lui 2019, masina proiectata de compania Bugatti pentru a omagia clasicul EB110 a fost recent, in teste, pe celebrul circuit de la Nurburgring. Filmat complet necamuflat la nivel de caroserie, exoticul Centodieci se remarca numaidecat prin farurile subtiri si grila frontala subdimensionata.

Aceeasi reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde inclusiv stopuri cu aspect unic si un eleron urias pentru capota redesenata a motorului cu 16 cilindri si patru turbine.

Bugatti Centodieci

Bugatti Centodieci

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici jantele supradimensionate din aliaj, prizele de aer inspirate de vechiul Bugatti EB110 sau evacuarea cvadrupla, pozitionata pe verticala. Daca vine vorba, in schimb, despre meniul de la nivel de interior, masina comercializata sub denumirea de Centodieci nu reprezinta decat un mister, insa ar putea arata exact ca un Chiron.

Sub capota, propulsia este asigurata de un benzinar de opt litri si 1.600 de cai, mai mult decat capabil sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.4 secunde.

Masina proiectata de compania Bugatti pentru a omagia clasicul EB110 mai are de anuntat si un sprint de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 6.1 secunde si o indeplinire a misiunii 0 - 300 de kilometri pe ora in 13.1 secunde. Referitor la valoarea specifica vitezei maxime, exoticul Centodieci vine limitata la 380 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

O productie limitata la numai zece exemplare si un pret de opt milioane de euro completeaza lista atractiilor principale ale creatiei programate sa ajunga pe strazi anul viitor, in 2022.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bugatti Centodieci
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2021