Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc in perioada imediat urmatoare - pana la finalul lui 2022.

Divizia din China a celebrei companii americane Ford incheie cu stangul penultima saptamana a lunii curente - varianta locala a masinii comercializate sub denumirea de Focus fiind surprinsa - in cursul zilei de azi, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul anului actual, respectiva versiune se remarca printr-un design familar - cu multiple ingrediente preluate din reteta europeana. Dupa cum se intampla, de exemplu, in cazul blocurilor optice.

Ford Focus Facelift - Versiunea chineza

Seria de fotografii ce are - ca subiect principal, varianta chineza a noului Ford Focus Facelift nu dezvaluie - din pacate, si eventualele modificari de la interior, unde este insa anticipata si aparitia a doua ecrane color pentru afisarea tuturor informatiilor masinii.

O alta mare necunoscuta - pe langa misterul urias ce planeaza deasupra upgrade-urilor dedicate cabinei, consta in gama de motorizari, versiunea pre-facelift mizand si pe un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, ce dezvolta circa 180 de cai putere.

Varianta din China a masinii comercializate sub denumirea de Ford Focus masoara 4.4 metri in lungime - daca vine vorba despre celebra optiune hatchback, in timp ce configuratia cu patru portiere in dotare - sedan, pe scurt, este mai lunga cu 263 de milimetri.

Ford Focus Facelift - Versiunea chineza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Focus Facelift - Versiunea chineza
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2022