Noua masina de la Mercedes, surprinsa partial necamuflata in teste. Are o garda la sol de aproape jumatate de metru

Noua masina de la Mercedes, surprinsa partial necamuflata in teste. Are o garda la sol de aproape jumatate de metru
  • Noua masina de la Mercedes, surprinsa partial necamuflata in teste
  • Are o garda la sol de aproape jumatate de metru
Distribuie pe Facebook

Urmasul celebrului G500 4x4² va debuta oficial pe parcursul anului 2023, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Acompaniata de trei diferentiale blocabile si o garda la sol ce depaseste pragul de 24 de centimetri, actuala generatie a legendarei masini comercializate de Mercedes sub numele de G-Class ocupa un loc fruntas in topul celor mai capabile off-roadere ale momentului. Pentru cumparatorii nemultumiti insa de performantele versiunii standard, celebrul producator cu sediul in Stuttgart pregateste revenirea pe piata a variantei 4x4².

Surprins, de curand, in teste, in compania unui minimum de camuflaj, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare, prototipul viitorului model scoate la iveala un set de aripi laterale proeminente, insotite de spoilere fata si spate redesenate si roti de dimensiuni generoase, printre altele.

Reteta specifica departamentului interior nu reprezenta, pentru moment, decat un mare mister, insa si versiunea 4x4² a actualului Mercedes G-Class ar trebui sa vina, similar celorlalte variante, inutil de mentionat, cu o pereche de display-uri color in partea superioara a plansei de bord. Folosite de respectiva masina pentru afisarea ceasurilor digitale si configurabile din spatele volanului cu trei spite, a radio-ului, a navigatiei etc.

O alta necunoscuta caracteristica clipei de fata consta in motorizarea instalata sub capota, ultimele zvonuri si speculatii discutand despre posibilitatea ca off-roader-ul cu o garda la sol de aproape jumatate de metru sa mizeze, ca si predecesorul sau, de altfel, de un V8 cu doua turbine, de patru litri.

Mercedes G-Class 4x4² - Poze spion

Mercedes G-Class 4x4² - Poze spion

Mercedes G-Class 4x4² - Poze spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2022