Noua masina de la Volkswagen, surprinsa recent in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model in Europa

Noua masina de la Volkswagen, surprinsa recent in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model in Europa
  • Noua masina de la Volkswagen, surprinsa recent in teste
  • Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model in Europa
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe o varianta imbunatatita a faimoasei platforme modulare MQB, reteta cu pricina ar trebui sa isi intampine viitorii cumparatori si alaturi de o gama variata de propulsoare.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sapte ani - cu ocazia editiei din 2017 a celebrului Salon Auto International de la Geneva, cea dintai generatie a SUV-ului pe care compania Volkswagen il comercializeaza sub denumirea de Tiguan Allspace va fi, totodata, si ultima. Nemtii pregatind - zilele acestea, lansarea primului Tayron ce va fi oferit si in Europa.

Construita pe o versiune imbunatatita a binecunoscutei arhitecturi modulare MQB, respectiva masina ar trebui sa isi intampine potentialii clienti si alaturi de o lungime de peste 4.700 de milimetri, mai mult decat suficient pentru ca de partea cealalta a portierelor - la interior, sa ia loc sapte persoane.

Daca vine vorba - in schimb, despre exteriorul noului Tayron, prototipul fotografiat, de curand, pe circuitul de la Nurburgring, scoate la iveala si o parte frontala agresiv stilizata, cu prize supradimensionate de aer in dotare. Alte detalii vizuale demne de mentionat cuprind inclusiv praguri laterale proeminente si - de asemenea, blocuri optice spate unite cu banda iluminata.

Seria vestilor bune ar trebui sa continue, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu instrumente de bord digitale si configurable, scaune actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, un sistem multimedia echipat cu display central de 15 inch, instalatie audio de inalta fidelitate.

Totodata, cea dintai generatie a produsului pe care nemtii de la Volkswagen il vor in Europa sub numele de Tayron va mai pune la dispozitia cumparatorilor si volan sport - cu trei spite, statie pentru incarcare wireless a telefoanelor mobile, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, Elementelor enumerate anterior li se vor alatura si faruri adaptive - cu matrice de LED-uri.

Gama de motorizari nu reprezinta, la momentul actual, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, cu precizarea ca lista cu optiuni ar trebui sa debuteze cu o unitate turbo in patru cilindri, de 1.5 litri, pe benzina, disponibila - mai mult ori mai putin surprinzator, impreuna cu tehnologie mild-hybrid.

Sub capota vehiculului ce va inlocui actualul Volkswagen Tiguan Allspace isi va face loc - de asemenea, si un motor turbo cu capacitatea de 1.968 de centimetri cubi, pe motorina. Clientii vor mai putea opta, pentru echilibrul perfect intre performanta si eficienta, pentru un ansamblu plug-in hybrid cu pana la 272 CP - menit sa consume mai putin de 0.5 litri la 100 de kilometri.

Volkswagen Tayron - Noi Poze spion

Volkswagen Tayron - Noi Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2024