Noua masina de lux de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al bavarezilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord

Noua masina de lux de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al bavarezilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord
  • Noua masina de lux de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al bavarezilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord
Distribuie pe Facebook

Premiera respectivului SUV ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor urmatoare, inainte ca si 2023 sa devina istorie.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate de compania BMW sub denumirea de X3 se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Ce este drept, bavarezii nu planuiesc sa renunte definitiv la produsul care concureaza, zilele acestea, impotriva unor nume precum Audi Q5 si Mercedes GLC, specialistii binecunoscutei marcii din Munchen lucrand din greu la dezvoltarea unei noi retete.

BMW X3 - Poze spion

BMW X3 - Poze spion

Surprinsa de curand - la inceputul saptamanii trecute, in teste, urmatoarea iteratie a respectivului vehicul de dimensiuni medii se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin grila masiva a radiatorului, plus evacuarea condimentata cu patru tobe pe esapament, pe cand lista atractiilor interioare culmineaza cu ecranul curbat impartit in doua zone de lucru diferite: una dedicata instrumentelor de bord digitale si configurabile, cealalta sistemului multimedia.

In ceea ce priveste motorizarile, viitoarea generatie a familiei care concureaza atat cu Audi Q5, cat si cu Mercedes GLC este asteptata sa ofere un numar important de unitati electrificate cu ajutorul tehnologiilor MHEV sau PHEV, de la caz la caz. Nu va lipsi insa din peisaj, tinand cont de situatia actuala, nici transmisia automata in opt rapoarte, cu convertizor de cuplu, noul X3 promitand sa isi intampine viitorii clienti si alaturi de binecunoscuta tractiune integrala xDrive.

BMW X3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2023