Noua Skoda Octavia 3, surprinsa aproape necamuflata!

Noua Skoda Octavia 3, surprinsa aproape necamuflata!
Cu noul Rapid lansat in mod oficial si asteptat in showroom-urile de pe Batranul Continent in perioada imediat urmatoare, constructorul ceh Skoda se poate concentra acum pe dezvoltarea si testarea celei de-a treia generatii a modelului Octavia.
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si face debutul public in primavara anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noua Skoda Octavia 3 a fost recent surprinsa pe strazile din Europa in prezenta unui camuflaj minim.

Asadar, urmatoarele filmulete spion ne ofera cateva detalii extrem de interesante cu privire la imbunatatirile pe care le va primi cea de-a treia generatie a popularului automobil ceh, partea frontala inspirata de modelul Rapid si aparenta crestere in dimensiuni fiind dintre cele mai reprezentative.

De asemenea, avand la baza recent-lansata platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen, ce gazduieste deja ultimele versiuni ale modelelor Audi A3, Seat Leon si Volkswagen Golf, noua Skoda Octavia 3 va fi atat mai usoara, cat si mai eficienta comparativ cu generatia pe care o va inlocui.


Skoda Octavia 3 - Video Spion 1



Skoda Octavia 3 - Video Spion 2

Distribuie pe Facebook
mai multe