Noua Tesla Model 3 Ludicrous a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta

Noua Tesla Model 3 Ludicrous a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
  • Noua Tesla Model 3 Ludicrous a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 96 de kilometri pe ora ar urma sa isi gaseasca rezolvarea in doar 2.9 secunde.

Anuntata oficial acum mai bine de sase luni si jumatate, inca din prima parte a toamnei lui 2023, cea mai noua iteratie a popularei Tesla Model 3 nu se vinde, zilele acestea, decat in doua variante diferite de performanta. Lista cu optiuni culminand cu o versiune Long Range condimentata cu doua motoare electrice, plus un total de circa 498 de cai putere.

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in numai 4.2 secunde, pe fisa cu specificatii de ordin tehnic facandu-si loc, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o viteza de top de peste 200 de kilometri pe ora, documentul anterior mentionat incheindu-se cu o autonomie de pana la 548 de kilometri.

Situatia se va schimba insa pe parcursul acestei saptamani, atunci cand prima Tesla Model 3 Ludicrous din istorie va debuta oficial - numeroase imagini spion scotand la iveala multiplele upgradeuri vizuale pe care noua masina americana are de gand sa le ofere. Upgradeuri precum spoilere restilizate pentru o doza extra de agresivitate si - de asemenea, jante mai mari.

Reteta caracteristica departamentului exterior ar trebui sa continue atat cu praguri proeminente, cat si cu un eleron subtil pentru portbagaj, confectionata din fibra de carbon, pe cand meniul de la interior va cuprinde inclusiv scaune sport - conturate atent, un volan redesenat, alte ornamente sculptate din fibra de carbon, gandite sa completeze perfect performantele demne de un supercar.

Intr-o alta ordine de idei, prima Tesla Model 3 Ludicrous din istorie isi va intampina - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cumparatorii alaturi de doua motoare electrice si peste 600 de cai putere. In consecinta, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 96 de kilometri pe ora va deveni realitate dupa doar 2.9 secunde - se aude prin targ.

Nota de plata nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister si, totodata, o necunoscuta de proportii - cu precizarea ca lista de preturi ar putea porni de la o suma de 80.000 de dolari. Oarecum de asteptat tinand cont ca de la orizont nu ar trebui sa lipseasca nici suspensia adaptiva - cu amortizoare controlate electronic, si nici discurile de franarte de dimensiuni generoase.

Distribuie pe Facebook
mai multe