Noul Aston Martin DB11 iese in teste alaturi de un V12 twin-turbo de 600 CP

Noul Aston Martin DB11 iese in teste alaturi de un V12 twin-turbo de 600 CP
  • Noul Aston Martin DB11 ni se arata in cele mai clare imagini de pana acum
  • Automobilul britanic propune un exterior restilizat, cu detalii proeminente si supradimensionate
  • Sub capota ne intampina o unitate V12 twin-turbo de 5.2 litri si circa 600 CP
Distribuie pe Facebook

Dupa mai bine de un deceniu de activitate si milioane de priviri cucerite in lumea intreaga, a venit momentul ca faimosul Aston Martin DB9 sa se retraga din industria auto.

Locul sau va fi luat in curand de un nou model, despre care se spune ca va debuta chiar la inceputul acestei primaveri, cu ocazia celei de-a 86-a editii a evenimentului Geneva Motor Show.

De asemenea, exista numeroase surse care afirma ca viitorul DB11 este beneficiarul motorului V12 twin-turbo anuntat de britanici in urma cu numai o saptamana.

Asa cum precizam si la momentul respectiv, unitatea cu pricina ofera o capacitate cilindrica de 5.2 litri si este asteptata sa produca undeva in jurul a 600 CP.

Aston Martin DB11

Inca nu se cunoaste transmisia care se va ocupa de livrarea puterii maxime catre puntea spate, insa nu ar fi de mirare ca noul Aston Martin DB11 sa opteze pentru o automata ZF in opt trepte.

Sistemul de propulsie schimbat din temelii reprezinta doar inceputul, numeroase imbunatatiri urmand a fi operate si la nivelul platformei, respectiv suspensiei din dotare.

La final, succesorul faimosului DB9 promite sa ne intampine inclusiv cu un exterior complet restilizat, dupa cum putem observa si in primele imagini spion.

Chiar daca se bucura in continuare de omniprezenta camuflajului, caroseria modelului britanic lasa la vedere forma alungita a blocurilor optice sau dimensiunile generoase ale prizelor de aer.

Nervurile caracteristice capotei motorului sau partea posterioara similara unui fastback sunt alte doua detalii ale noului Aston Martin DB11 care nu vor trece neobservate.

Despre departamentul interior nu avem inca niciun fel de informatie, exceptand cateva zvonuri care anunta modificari semnificative. In special din punctul de vedere al tehnologiei prezente la bord.

Aston Martin DB11

Aston Martin DB11

Aston Martin DB11

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Aston Martin DB11
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2016