Noul Audi A5 Avant, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al germanilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei

Noul Audi A5 Avant, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al germanilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei
  • Noul Audi A5 Avant, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al germanilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 12 luni - inainte ca si 2025 sa devina istorie.

Lansat pe piata acum mai bine de sapte ani, actualul A4 B9 se apropie cu pasi mari si rapizi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care nemtii de la Audi lucreaza, in prezent, la o noua generatie a produsului ce concureaza impotriva unor nume precum BMW Seria 3 ori Mercedes C-Class.

Fotografiat de curand - la inceputul saptamanii trecute, in teste, pe strazile Europei, viitorul model va purta, mai mult sau mai putin surprinzator, denumirea de A5 si va fi disponibil, la vanzare, in nenumarate versiuni de caroserie, cumparatorii urmand sa aiba la dispozitie inclusiv o varianta cu cinci portiere in echipare: A5 Avant.

Acesta ar trebui sa impresioneze, in mod special, prin spatiul extrem de generos de la interior, acolo unde este de asteptat ca pasagerii sa fie intampinati si de multiple dotari premium. Precum scaune fata cu functie de ventilatie, dar si bancheta spate incalzita, instalatie de climatizare cu reglare pe trei zone.

Pentru moment, motorizarile primului Audi A5 Avant din istorie nu raman decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - cu mentiunea ca germanii ar trebui sa ofere, judecand dupa optiunile propuse de rivalii sai directi, inclusiv motoare turbo, pe benzina, condimentate cu un sistem mild-hybrid la 48V.

In plus, din peisaj nu vor lipsi, teoretic, nici celebrele unitati TDI, unele acompaniate de patru cilindri, altele insotite de sase pistoane. Lista cu optiuni se va incheia, daca mai trebuia precizat, cu un ansamblu plug-in hybrid, livrarea valorilor maxime catre roti avand a se face printr-o cutie DCT sau o transmisie automata cu convertizor.

Audi A5 Avant - Poze spion

Audi A5 Avant - Poze spion

Audi A5 Avant - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2023