Noul Audi A6, surprins cu interiorul la vedere. Uite cum arata bordul modelului care concureaza cu BMW Seria 5

Noul Audi A6, surprins cu interiorul la vedere. Uite cum arata bordul modelului care concureaza cu BMW Seria 5
  • Noul Audi A6 a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Automobilul german seamana din acest punct de vedere cu A7
  • Premiera mondiala ar putea avea loc chiar luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a automobilului german de clasa mare ar putea debuta oficial chiar la inceputul lunii viitoare, cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2018.

Ca Audi lucreaza la o noua generatie a modelului A6, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: inclusiv producatorul german de automobile a recunoscut acest lucru la sfarsitul anului trecut.

Din pacate, sefii companiei din Ingolstadt tin in continuare doar pentru ei data la care viitorul rival al BMW-ului Seria 5 va debuta. Ziua de 8 martie, in care salonul international de la Geneva isi va deschide larg portile pentru public, reprezinta o candidata serioasa din acest punct de vedere.

Audi A6 - Poze Spion

Audi A6 - Poze Spion

Audi A6 - Poze Spion

Pana atunci insa, un prototip al noului Audi A6 a fost surprins in teste, cu interiorul la vedere. Si, in cazul in care se mai intreba careva, acum este oficial: vom avea aceeasi plansa de bord, cu trei display-uri color, ca la A7.

Similaritatile intre cele doua automobile par sa continue si la exterior, viitorul rival al modelului BMW Seria 5 lasand impresia ca ascunde sub camuflaj o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase. Plus blocuri optice cu aspect angular si mai multe detalii proeminente.

Asa cum s-a intamplat si pana acum, design-ul sau tehnologiile disponibile nu vor fi singurele lucruri pe care noul Audi A7 si urmatorul A6 le vor imparti. Un lucru asemanator se va intampla si cu gama de motorizari.

Mai precis, si viitorul rival al modelului BMW Seria 5 este asteptat la pachet alaturi de unitati turbo cu patru si sase cilindri. Chiar daca este inca prea devreme pentru acest subiect, se vorbesc la momentul de fata inclusiv despre o revenire a versiunilor de inalta performanta S6 si RS6.

Audi A6 - Poze Spion

Audi A6 - Poze Spion

Audi A6 - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi A6 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2018