Noul Audi Q8 a fost surprins fara camuflaj in Rusia. Uite cum arata, de fapt, rivalul lui BMW X6

Noul Audi Q8 a fost surprins fara camuflaj in Rusia. Uite cum arata, de fapt, rivalul lui BMW X6
  • Noul Audi Q8 a fost surprins complet necamuflat
  • SUV-ul german are o parte frontala similara actualului A8
  • Lansarea oficiala va avea loc in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

La numai o zi distanta dupa ce fotografii spion au reusit sa prinda in cadru interiorul unui prototip complet camuflat, noul Audi Q8 a fost surprins pe strazile din Rusia cu... exteriorul 'la vedere'.

Nemtii de la Audi vor lansa in cursul anului viitor primul SUV Coupe din istoria companiei. Prefigurat de conceptul cu acelasi nume, mult anticipatul Q8 va concura cu modele precum BMW X6 si Mercedes GLE Coupe.

La baza se va afla platforma celei de-a doua generatii a popularului Q7, automobil de la care va fi imprumutata inclusiv gama de motorizari. In schimb, pachetul estetic va avea ca sursa principala de inspiratie proaspat lansatul A8.

In sprijinul ultimei afirmatii vine o fotografie surprinsa pe strazile Rusiei in cursul zilei de ieri. Este, de altfel, prima si - momentan - singura imagine spion in care noul Q8 apare complet necamuflat la nivelul de exterior.

Si tot in urma cu mai putin de 24 de ore, viitorul rival de la Audi pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe a pozat cu interiorul la vedere. Soferul prototipului cu pricina a lasat, in mod surprinzator, usile fata ale masinii larg deschise.

Dupa cum precizam si anterior, primul SUV Coupe din istoria companiei din Ingolstadt va debuta oficial in cursul anului 2018. Ulterior, germanii vor lansa pe piata si o versiune de inalta performanta SQ8 (TDI sau nu).

Mai mult de-atat, anumite publicatii sugereaza ca noul Audi Q8 ar putea primi chiar si o varianta RS Q8. In cazul in care zvonurile se vor adeveri, aceasta va avea in vizor, ca tinte de doborat, modelele M si AMG oferite de X6, respectiv GLE Coupe.

Pana ce lucrurile vor deveni clare si oficiale, ne mutam atentia din dreptul speculatiilor asupra subiectului principal al acestui material. Si anume prima fotografie oficiale ce surprinde viitorul SUV Coupe din Ingolstadt complet necamuflat.

Audi SQ8 complet necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2017