Noul AUDI RS6 Avant scos in premiera in teste. Se vorbeste despre un motor HIBRID pentru break-ul german

Noul AUDI RS6 Avant scos in premiera in teste. Se vorbeste despre un motor HIBRID pentru break-ul german
  • Noul RS6 Avant a fost surprins in premiera in teste
  • Partea frontala este camuflata
  • Se vorbeste chiar si despre o motorizare hibrid
Distribuie pe Facebook

Noul Audi RS6 Avant a fost surprins in premiera in teste. Break-ul de performanta al nemtilor ar urma sa fie lansat pe parcursul anului viitor si cel putin momentan nu putem exclude utilizarea unei configuratii hibrid imprumutata de la Porsche.

Constructorul german de automobile a prezentat noua generatie A6 cu putin timp in urma, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Primele exemplare urmeaza sa ajunga in showroom-uri din moment in moment, astfel ca acum Audi se poate concentra pe celelalte versiuni ale sedanului.

2019 Audi RS6 Avant

Noul S6 a fost surprins deja in teste, iar acum a venit momentul ca si fratele mai mare cu emblema RS sa apara in premiera in cadrele fotografilor spion.

2019 Audi RS6 Avant

Break-ul de performanta ar urma sa fie lansat in a doua jumatate a anului viitor, insa pana atunci trebuie testat indelung pe drumurile publice si pe circuit, cel mai probabil pe legendarul Nurburgring Nordschleife, pentru a fi cat mai bun cu putinta.

2019 Audi RS6 Avant

Prototipul surprins in teste nu este mai deloc acoperit de camuflaj, inafara partii frontale. Chiar si asa, se poate observa ca noul RS Avant mizeaza pe un spoiler fata putin redesenat, cu doua prize de aer pe laterale si o parte inferioara diferita chiar si de cea a lui S6.

2019 Audi RS6 Avant

Trecand mai departe, jantele finale vor avea cu siguranta alt design iar in spate, pe langa cele doua iesiri ale sistemului de evacuare, isi va face aparitia mai mult ca sigur un difuzor de aer si probabil cateva prize de aer. De fapt, nimic special, doar cateva elemente specifice gamei RS.

2019 Audi RS6 Avant

Absolut toata lumea isi da cu parerea despre motorizarea care va sta ascunsa sub capota noului Audi RS6, iar opiniile sunt impartite. Unii sustin ca am putea avea de-a face cu un propulsor V8 biturbo impins spre 650 de cai putere, iar altii ca nemtii din Ingolstadt ar putea sa apeleze la un propulsor din gama Porsche.

2019 Audi RS6 Avant

Mai exact, se vorbeste despre configuratia hibrid de pe Panamera Turbo S E-Hybrid care ar putea livra ambelor punti aproximativ 700 de cai putere, egaland astfel actuala editie speciala Nogaro Edition. Ramane de vazut ce decizie vor lua pana la urma reprezentantii Audi.

2019 Audi RS6 Avant

2019 Audi RS6 Avant

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2019 Audi RS6 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2018