Noul Audi TT, surprins in testele finale. Cand va fi lansat pe piata

Noul Audi TT, surprins in testele finale. Cand va fi lansat pe piata
  • Noul Audi TT a fost surprins in actiune, in testele finale
  • Modelul va fi lansat oficial, la Salonul Auto de la Geneva
  • Gama de motorizari include propulsoare diesel si pe motorina
Distribuie pe Facebook

Noul Audi TT este aproape gata si urmeaza sa debuteze in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va ajunge in showroom-uri anul acesta, inclusiv pe piata din Romania.

Noul Audi TT a fost surprins recent in testele de iarna, realizate la Cercul Arctic. Acestea sunt testele finale inaintea debutului care se anunta in cateva saptamani, la Geneva.

Audi TT - Poze Spion

Sportiva Audi este construita pe binecunoscuta platforma a MQB a grupului Volkswagen, aceeasi pe care sunt construite mai multe modele VW, Skoda sau Seat. Asta inseamna ca si propulsoarele vor face parte din aceeasi familie si ne putem astepta la motoarele de 1.8 litri si 2.0 litri pe benzina, precum si la clasicul diesel de 2.0 litri.

Noul TT va fi printre primele modele Audi care beneficiaza de un design evolutiv, menit sa ofere gamei un aspect diferit in ceea ce priveste look-ul. Totusi, compania din Ingolstadt a vorbit si despre dorinta de a incorpora putin din stilul TT-ului original, asa ca nu este exclus sa vedem pe cea de-a treia generatie si elemente de la primul model.

Audi TT - Poze Spion

Noul Audi TT va fi lansat atat in versiunea coupe, cat si in cea cabriolet, existand posibilitatea si unei variante mai robuste, inspirate de conceptul Allroad Shooting Brake, prezentat recent la Salonul Auto de la Detroit.

"Este un trend pentru masini de tipul crossover, shooting brake sau Allroad si noi am combinat TT-ul cu aceste concepte. Audi TT are mai mult potential in prezent decat in trecut. (...) Un TT mai robust are cu siguranta potential", a declarat seful departamentului Tehnic, Ulrich Hackenberg.

Audi TT - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Ianuarie 2014