Noul BMW M3 se dezlantuie pe circuitul de la Nurburgring

Noul BMW M3 se dezlantuie pe circuitul de la Nurburgring
Desi vor mai trece cateva luni bune pana ce va putea fi admirat in toata splendoarea sa, viitorul BMW M3 nu inceteaza sa ne uimeasca "de la distanta". Mai exact, urmatoarea generatie a super-sedanului bavarez a fost surprinsa din nou in cadrul complexului de la Nurburgring, oferind celor prezenti la fata locului o portie serioasa de actiune incitanta.
Distribuie pe Facebook

Din pacate, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire si la acest moment insa, asa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, noul BMW M3 va gazdui in compartimentul sau motor un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie, capabil sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere si 550 Newton-Metri.

Se mai adauga pe lista cu atractii principale si alte bunatatiri de ordin tehnic si mecanic, bunatati precum o transmisie DCT cu sapte rapoarte, un diferential activ, plus o aerodinamica revizuita - asta pe langa nelipsita tractiune spate oferita in compania unei suspensii sport si a unui sistem de franare cu discuri generoase, iar performantele rezultate urmeaza a fi dintre cele mai impresionante.

Distribuie pe Facebook
mai multe