Noul BMW M4 CS de 450 de cai putere surprins in teste

Noul BMW M4 CS de 450 de cai putere surprins in teste
  • BMW-ul M4 CS a fost surprins in teste
  • Acesta este bazat pe noul M4 facelift
  • Va intra in productie in luna iulie a acestui an
Distribuie pe Facebook

Un prototip al viitorului BMW M4 CS aflat in ultimele faze de dezvoltare, a fost surprins recent in timp ce era testat in conditii de iarna pe drumurile din Suedia. Versiunea mai cuminte a M4-ului GTS ar urma sa intre in productie in luna iulie a acestui an.

Ideea unui M4 mai docil decat versiunea GTS se afla de ceva vreme pe masa nemtilor de la BMW, insa detalii concrete despre o astfel de varianta au aparut doar cu cateva luni in urma.

BMW M4 CS

Dupa o serie de teste in diferite locuri de pe glob, inclusiv pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, viitorul M4 CS a ajuns in ultimele faze de dezvoltare si a fost recent suprins in timp ce era testat in conditii de iarna in Suedia.

BMW M4 CS

Sportiva germana este bazata pe noul M4 facelift, pe care il vom vedea in premiera cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie, si va fi vandut la nivel global. Asa cum spuneam mai sus, M4-le CS va fi o versiune mai cuminte a GTS-ului, de la care va imprumuta totusi suspensia, franele si posibil sistemul de evacuare.

BMW M4 CS

Spre deosebire de cel mai puternic M4, CS-ul va avea scaune spate, iar pachetul Competition va fi oferit ca si echipament standard.

Propulsorul turbo de 3.0 litri a fost si el imbunatatit, astfel ca acum dezvolta cu aproximativ 25 de cai putere mai mult decat versiunea standard, insemnand undeva in jurul valorii de 450 de cai putere.

BMW M4 CS

In ceea ce priveste transmisia, unele voci sustin ca M4-le CS ar putea veni impreuna cu o cutie de viteze automata M-DCT cu 7 rapoarte si dublu-ambreiaj, insa nu exclud posibilitatea ca acesta sa fie disponibil si impreuna cu o transmisie manuala.

BMW M4 CS

BMW-ul M4 facelift este asteptat sa debuteze oficial in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, si atat acesta cat si versiunea CS vor intra in productie candva in luna iulie a acestui an. Constructorul german de automobile va opri productia actualului model M4 la sfarsitul lunii viitoare.

BMW M4 CS

BMW M4 CS

BMW M4 CS

BMW M4 CS

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M4 CS
mai multe