Noul BMW X1 vine cu tractiune fata. Primele imagini cu viitorul model!

Noul BMW X1 vine cu tractiune fata. Primele imagini cu viitorul model!
  • Noul BMW X1 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model va beneficia de un sistem de tractiune fata
  • Gama de motorizari va include si unitati turbo, de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Zvonurile ca BMW pregateste o noua generatie a modelului X1 circula de mai mult timp pe internet, insa acestea au fost confirmate abia recent, dupa ce cateva imagini spion ale viitorului automobil au fost date publicitatii.

Acestea au fost surprinse in timp ce noul BMW X1 era transportat pe o platforma in Germania, unde se vor efectua mai multe teste. Primele imagini spion arata ca viitorul automobil seamana foarte bine, ca forma si proportii, cu actualul model.

BMW incepe sa se axeze pe modelele cu tractiune fata

Urmatoarea generatie a crossover-ului BMW X1 va avea la baza noua platforma UKL1 cu tractiune fata, insa acesta nu va fi primul model FWD de la BMW. La inceputul anului 2014, constructorul bavarez va demara si productia versiunii de serie a conceptului Active Tourer, care va beneficia de acelasi sistem de tractiune fata.

Noul BMW X1 - Poze Spion

De asemenea, tot cu un sistem de tractiune fata ne vom intalni si la mai multe modele MINI. Altfel spus, potrivit ultimelor zvonuri, bavarezii de la BMW ar luvra deja la 20 de modele FWD.

Revenind la viitorul X1, noua platforma cu tractiune fata ii va conferi acestuia capacitatea de a dispune de mai mult spatiu, reducand totodata considerabil costurile de productie..

Design mai sportiv

Prototipul noului X1 surprins recent pastreaza unele elemente-cheie de design BMW, precum cuburile ce dau nastere grilei frontale si prizele de aer proeminente. Acoperisul inclinat este, de asemenea, asemanator cu cel al actualei generatii, insa noul profil ofera un aer mult mai sportiv.

Noul BMW X1 - Poze Spion

Motoare turbo in trei cilindri

De asemenea, se speculeaza ca BMW va folosi pentru viitorul X1 o noua familie de motoare turbo, cu trei cilindri si capacitate de 1,5 litri. Valorile maxime nu au fost inca confirmate, insa faptul ca acestea vor fi atat pe benzina, cat si pe motorina este cat se poate de cert.

Urmatoarea generatie a modelului BMW X1 soseste pe piata la inceputul anului 2015, iar pretul sau de pornire se asteapta sa fie in jurul sumei de 33.000 de euro.

Noul BMW X1 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul BMW X1 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2013